Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновијеРегионална лига

Виктор Јеленић: Тужићемо их суду у Лозани!

Након одлуке о избацивању Црвене звезде из лиге, огласио се и председник клуба Виктор Јеленић.

Виктор Јеленић је за Новости изјавио да ће клуб ићи до суда у Лозани.

Тражићемо заштиту од Ватерполо савеза Србије, Олимпијског комитета Србије и Миниистарства омладине и спорта. Ми смо све урадили по прописима ВСС и ЛЕН. Ово је приватна лига… Казнили су ме, јер нисам хтео да изоставим играче који су регистровани по свим правилима ЛЕН. Спремни смо да се обратимо и Суду (ЦАС) у Лозани, мада не знамо да ли је надлежан за Лигу која не поштује европска правила„.

Виктор Јеленић је сам кажњен забраном обављања дужности у року од 18 месеци. Председник клуба је потврдио је да нису прихватили компромис да са српским клубовима играју у најјачем саставу, а против хрватских и црногорских без тројице спорних ватерполиста.

У једном случају би да ми опросте, а у другом да ме казне ако се не одрекнем тих играча. Небулоза.„, поручио је Јеленић.

Повезане вести

4 comments

rene artoa феб 7, 2016 at 20:11

Sa hrvatima ni vodu piti!!!!

Reply
gemathegreat феб 7, 2016 at 16:59

Jelenicu posaljite im Bogdanova I emisare da obave konsultacije sa njima. Oni jedino taj jezik razumeju.

Reply
djole bari 91 феб 7, 2016 at 16:12

IGORE PUNA PODRŠKA I SAMO NAPRED.PRVI KORAK TUŽBA I ISTUPANJE,POTOM AKO JE MOGUĆE FORMIRATI LIGU SA GRCIMA,RUSIMA I MADJARIMA. PUSTITI POTURICE I ŠAHOVNICARE DA ŽIVE SA SVOJIM KOMPLEKSIMA.SA NJIMA VIŠE NIKAD NI TRENING MEČ.ZABRANITI IM DA DODJU U BEOGRAD I SRBIJU.

Reply
Sale ortodox феб 7, 2016 at 15:27

Nedajte se zajebavat od ovih franjevaca i milovaca nemogu nam ništa protiv reprezentacije pa se sad svete preko Zvezde a u ligi im igraju slovenci koji neznaju ni da plivaju

Reply

Leave a Comment