Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић и Гудурић: Заслужена победа

Тренер Црвене звезде, Дејан Радоњић, након убедљиве победе од 20 разлике на гостовању против Игокее у Републици Српској најпре је похвалио домаћи састав, а затим укратко анализирао утакмицу.

– Игокеа игра добро у последње време, показала је квалитет да може да игра на завидном нивоу. Близу су опстанка у лиги, што им је и циљ. Прибојавали смо се ове утакмице, али смо ушли добро у меч. У другој четвртини смо имали један слабији период у одбрани, али након тога смо се вратили доброј дефанзиви, дошли смо до лаких поена. Служио нас је шут за три поена и на крају смо заслужено славили.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz12642974_1072662666127962_2420735734952150725_n

Млади бек шампиона регионалног такмичења, Марко Гудурић, честитао је и свом и противничком тиму и захвалио се навијачима на подршци.

– Знали смо да ће бити тешка утакмица. У другом периоду смо појачали ритам и у нападу одиграли доста брже, тако да смо заслужено славили. Честитао бих својим саиграчима на доброј партији, наравно и Игокеи на фер и коректној игри и публици на сјајној подршци коју су нам пружили у Лакташима – закључио је Гудурић.

Повезане вести

Leave a Comment