Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Срнић: Осећам се сјајно

Славољуб Срнић се одмах по повратку на Маракану из Чукаричког усталио у тиму Црвене звезде, пружио врло добре партије, бриљирао против Војводине постигавши хет-трик, а био је стартер и на прве четири пријатељске утакмице на зимским припремама у којима је постигао исто толико голова, два против италијанске Зарје, а по један против Анкарана и Копра.

На Кипру све функционише по плану, тако да и Срнић очекује да екипа буде потпуно спремна за пролећну премијеру против лучанске Младости.

– Стварно имамо изванредне услове за рад. Све иде по плану као што су шефови зацртали. Играли смо за сада ту једну утакмицу, по мени добра провера, настављамо са тренинзима и улазимо у завршну недељу пред повратак за Београд.

Звездино дете тренира пуном снагом за пролећне изазове.

– Осећам се сјајно. Бићу сигурно спреман. Радим 100 одсто и надам се да ћу бити на нивоу, као и до сада.

Незаобилазна тема у разговорима са Славољубом је и његов брат близанац Драгољуб, који је у Чукаричком одиграо врло добру полусезону, али су овај пут играли у различитим клубовима. Узданица црвено-белих истиче да се сада већ навикао на то.

– Није ни био проблем. Били смо свесни да ће доћи дан када нећемо играти у истом клубу. Навикли смо се. Њему иде како треба, а и мени. Само да наставимо у овој години као што је било прошле – закључио је Славољуб.

Повезане вести

Leave a Comment