Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Стојсављевић: Кад играмо своју игру није тешко победити

Црвено-бели су у фантастичној серији од 12 узастопних победа у првенству, а примач сервиса шампиона Србије, Душан Стојсављевић напомиње да је и поред максималног тријумфа у гостима Нови Пазар квалитетан састав који ће чети Драгана Кобиљског бити ривал и у полуфиналу најмасовнијег такмичења.

– Пазар је нама један од конкурената за титулу и Куп. Играмо са њима полуфинале, јако озбиљна екипа. Први сет смо играли добро. Упаднемо у серију грешака, које нам се после обију мало о главу, али на крају све завршимо у нашу корист, што је добро. Напета утакмица. Задовољан сам победом и наставком тријумфалне серије, тако да идемо даље.

У редовима браниоца титуле не гледају далеко у будућност, већ се труде да се максимално фокусирају на прву наредну утакмицу.

– Генерално, нама кроз сезону свака утакмица која долази је најбитнија. Тако се и спремамо. Сваку утакмицу победимо, а о следећој размишљамо тек кад се последња заврши.

Стојсављевић је у Звезду стигао минулог лета из Ђердапа и одмах постао узданица екипе. Био је и најефикаснији у тиму у ЦЕВ купу и са пуно самопоуздања улази у најбитнији период сезоне.

– Очекујем да дамо све од себе, играмо своју игру и надам се победама. Кад играмо своју игру није тешко победити – закључио је Стојсављевић.

Повезане вести

Leave a Comment