Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуНајновијеПрипремеФудбал

Ристић: Рекли су ми да могу да будем врхунски леви бек

Везни ред црвено-белих има у конкуренцији много играча али Михаило Ристић се не плаши, зна да мора да настави вредно да ради како би се изборио за своје место. Оно што је додатни плус овом младом играчу је то да врло лако може да пређе и на бековску позицију.

„Не бирам. Прича око моје прекоманде на позицију левог бека се растегла. Имам осећај да добро играм на том месту. Где сам бољи, не знам. Комплексна тема“, почео је Ристић разговор за данашње издање Спортског журнала.
„Кад су ми рекли да будем врхунски леви бек и да би то требало да играм, био сам шокиран. Сада сам миран“.

Ристић сматра да може доста да научи од свог саиграча Ибањеза.

„Ибањез је добар и искусан играч, може да се научи од њега. Ако буде недостатака у мојој игри, тражићу од њега савет“

На питање у вези са истицањем уговора у 2017. години и могућим останом, Ристићев одговор ће обрадовати све звездаше.

„Зашто да не?! Што не значи да ће тако и да буде. Отићу ћу кад буде време, не журим“.

Повезане вести

2 comments

duka markovic феб 10, 2016 at 00:06

Ovaj decko je mnogo dobar igrač,ovakvu levu nogu zvezda dugo nije imala i mislim da bi šteta bila da igra levog beka. Mislim da za njega mora da bude mesta u prvom timu i da je bolji od vecine na njegovoj poziciji. Videcete za nekoliko godina koliko ce ovaj igrac da vredi,naravno u inostranstvu.

Reply
pera феб 9, 2016 at 17:19

Da su pametni da sad forsiraju Jovanovića i Plavšića. Njih dvoje bi na leto morali da donesu bar 6 mil EUR. Rile bi od Leta bio glavni prospekt za veliku zaradu i mali Živković i Stojanović. Osnovno je Draganu Mladenoviću pružiti sve uslove za vrhunski rad i maksimalnu prohodnost najtalentovanijih klinaca u prvi tim. Kaže Terza da su forsirali klince ali se zaboravlja da su ti klinci krenuli da igraju kad je Lala bio šef. To mora da postane običaj. Zvezda mora da ima najbolji skauting kod klinaca kako bi ti najbolji dolazili kod nas kao u košarci. Samo to je pravi put kluba i pogotovo oko transveraa, ugovora sve jasno i transparentno. Moraju se deca otrgnuti iz kandži menadžera i da njihovu budućnost odredjuju roditelji i klub a ne menadžeri koji ih prodaju onome ko njima najbolje plati.

Reply

Leave a Comment