Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Лазић: Хоћемо да наставимо низ победа у Пиониру

Капитен Црвене звезде, Бранко Лазић, спреман је за трећи окршај са Цедевитом ове сезоне и нада се првом успеху у 2016. години против незгодног састава из Загреба, који посебно на гостовањима зна да направи проблеме противницима.

– Очекујем доста тежак меч, без обзира што су неки већ уписали ту победу, упркос та два пораза која су нам нанели у Загребу и овде. Против Цедевите ћемо највероватније играти и у полуфиналу Јадранске лиге, тако да ће ово бити тешка утакмица и једна од провера пред то полуфинале.

Колико ће се разликовати евролигашки дуел са Загрепчанима у односу на мечеве у АБА лиги?

– Разликоваће се првенствено због амбијента. Ово нам је провера пред то полуфинале и једноставно хоћемо да наставимо низ победа на домаћем паркету овде у Пиониру. Том победом би направили још један корак ка том пролазу даље, али не оптерећујемо се тиме. Изаћи ћемо на терен, дати све од себе и покушати да забележимо победу.

Ривал је веома квалитетан и има велики број одличних играча, што су, нажалост, црвено-бели осетили на својој кожи, али најважнији мечеви и прилике за реванш тек предстоје.

– Попуњени су на свим позицијама. Ко год да не игра, ко год да изађе из игре, следећи ко уђе сигурно се неће осетити разлика у квалитету. Ми свакако не зависимо од њих, већ ћемо да покушамо да наметнемо наш стил игре и дођемо до победе – истакао је борбени бек.

Повезане вести

Leave a Comment