Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Фудбалери Звезде уз футсал репрезентацију

Нису успеси наше футсал репрезентације прошли незапажено ни код фудбалера Црвене звезде, напротив. Са великим нестрпљењем очекују полуфинални окршај Србије и Русије, и откривају да ће, као и до сада, пратити утакмицу преко интернета.

– Трудимо се да испратимо када имамо времена, тачније када не тренирамо. Мислим да смо забележили озбиљан успех, и надамо се финалу. Полуфинале неће бити лако, екипа Русије Је добро организвана, баш пратим и знам да имају неколико Бразилаца. Биће добра утакмица, пред пуним трибинама Арене. Само нека играју храбро, имаће подршку публике, и мислим да можемо да се надамо финалу – оптимистичан је Срђан Плавшић.

Ништа мање уверен у позитиван исход полуфиналног дуела није ни Славољуб Срнић.

– Пратимо наше футсалере, радујемо се као и сви остали навијачи. Направили смо велики успех, победили смо Португал који има најбољег играча на свету. Сада нас чека Русија која има добру екипу, мислим да ће бити лепа фудбалска представа и надам се победи – каже Срнић.

Марко Грујић је летос био учесник великог такмичења, и зна како се репрезентативци Србије сада осећају.

– Велики успех су направили наши репрезентативци. Мислим да нико није очекивао да ћемо догурати до полуфинала. Након група и претходне утакмице су и очекивања порасла. Пуна Арена ће бити наш додатни мотив и знам да ће се атмосфера са трибина пренети на играче. Навијаћемо свим срцем за наше репрезентативце. Ми смо на светском првенству играли велике утакмице, и знам да су им врела срца и да желе свима да покажу колико могу, а већ су и показали. Важно је само да одиграју мирно и да енергију са трибина преточе на терен – сматра Грујић.

Порука је јасна. Уз вас смо, Србијо!

Повезане вести

Leave a Comment