Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Нова рутинска победа одбојкаша

Одбојкаши Звезде су остварили нову победу у шампионату Србије – овога пута након три сета пала је Рибница: Црвена звезда – Рибница 3:0 (25:13, 25:23, 25:20).

У првом сету, на терену је постојала само једна екипа: Црвено-бели су брзо и лако дошла до предности у сетовима. У другом сету је било доста неизвесније, Звезда је водила током већег дела сета, али су гости серијом од 6:2 стигли до предности пред завршницу сета (18:21). Ипак, црвено-бели се нису предавали, и успели су да серијом од 4:0 реше и овај сет у своју корист. Рибница је била боља у трећем сету до техничког тајм-аута (12:8), након чега је уследила сјајна игра нашег тима и велика серија од 8:1. Краљевчани нису успели да се поврате, па је Звезда мирно привела овај сет крају, а тиме и меч.

Најефикаснији у победничкој екипи је био Александар Благојевић са 22 поена, док су код гостију највише поена постигли Окошановић и Усиљанин (по 12).

На овај начин, одбојкаши Звезде су забележили тринаесту узастопну победу.

Браво, момци!

Црвена звезда – Рибница 3:0 (25:13, 25:23, 25:20)
Дворана: УСЦ Вождовац. Гледалаца: 120. Судије: Миљковић и Градински. Трајање меча: 73 минута.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 8, Јевтић (либеро), Ђурђевић, Шкрбић 11, Милутиновић, Стојсављевић 6, Мунћан 1, Благојевић 22, Буцуљевић 5. Нису играли: Гмитровић, Јаковљевић и Вељовић. Тренер: Драган Кобиљски.
РИБНИЦА: Илић 7, Сеизовић, Окошановић 12, Адамовић 6, Усиљанин 12, Моцић (либеро), Вилимановић 1, Миловановић 3. Нису играли: Павловић, Марковић, Пауновић и Коларевић. Тренер: Бошко Мачужић.

Повезане вести

Leave a Comment