Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Мицић: Срећан сам и значи ми што сам одиграо на овај начин

Василије Мицић је заблистао у евролигашком окршају против Цедевите, пружио најбољу партију од доласка у Звезду и на крају са 23 индексна поена био други по учинку у редовима првака Србије. За 30 минута нанизао је 14 поена, девет асистенција и четири скока уз шут за три поена 3/6, за два 1/1, слободна бацања 3/4:

– Хвала на честиткама. Изванредна утакмица за нас. Играли смо са екипом која нас очекује у полуфиналу АБА лиге. Показали смо начин на који треба да играмо против њих, поготово уз овакву атмосферу за коју се надам да ће бити и у полуфиналу како би их добили на овај начин.

Рани Јовићев излазак из игре због повреде донео је Васи знатно већу минутажу него иначе.

– Дуго нисам играо оволико. Срећан сам и значи ми што сам одиграо на овај начин – истакао је плејмејкер црвено-белих, а затим похвалио игру свог млађег саиграча Марка Гудурића.

– Марко је ове сезоне показао да има карактер да у одлучујућим моментима повуче екипу са својим нападом. Мислим да смо у одбрани играли јако добро и да је то можда било пресудно, наравно уз неке шутеве и индивидуалне креације Квинсија. На крају смо подигли разлику и одиграли јако добро. Мислим да треба да похвалим и навијаче – закључио је Мицић.

Повезане вести

Leave a Comment