Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лука Аџић: Враћам се у Београд 22. фебруара

Талентовани млади фудбалер, Лука Аџић, био је један од оних омладинаца које је тренер Божовић одлучио да поведе на први део зимских припрема.

Након дебија у пријатељској утакмици против Лудогореца, везиста је одиграо и једно полувреме против Анкарана, а нажалост када је добио прилику у мечу са Копром, био је на терену свега пар минута док није задобио тешку повреду. То је значило да су за Луку припреме завршене, а након снимања колена и да ће овај фудбалер пропустити остатак сезоне.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzimageНакон повратка у Београд, заједно са екипом, Аџић се упутио у Италију на операцију, а као и у случају Дарка Лазовића и Марка Петковића, за њу се побринуо професор Пјер Паоло Мариани.

– Оперисан сам пре тачно десет дана и сада се осећам стварно одлично. Јуче је била прва контрола и сви су задовољни мојим напретком јер је изнад просека. Већ сам почео и са лаганим вежбама које имам сваки дан и то ми одговара – прича Аџић.

Како истиче, коментари лекарске екипе у Риму су да ће му за потпуни опоравак, односно повратак у пун тренажни процес требати око четири месеца.

– Добио сам доста порука подршке и свима бих се захвалио јер ми то много значи. Једва чекам да се 22. фебруара вратим у Београд и видим са саиграчима и другарима. Нећу бити ту за прво коло у наставку првенства, али с обзиром на то да сам видео како екипа добро ради и шта све може, не сумњам у одличан старт против Младости – закључује Аџић и по његовим речима одмах наставља са планираним вежбама за данас.

Повезане вести

1 comment

dejo феб 12, 2016 at 22:27

Samo se dobro ti oporavi Luka pa da se nadjes opet na nekim pripremama prvog tima nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment