Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Звездин каратиста првак света!

СД Црвена звезда и Република Србија богатији су за још једну златну медаљу и титулу првака света. Хаџи Страхиња Стојковић у београдској Хали спортова освојио је титулу првака света у тешкој категорији, док је Звездин јуниорски тим освојио златну медаљу у екипним борбама!

Репрезентативац Србије и члан Карате клуба Црвена звезда, Хаџи Страхиња Стојковић је на недавно одржаном сениорском првенству света у традиционалном каратеу у финалу победио такмичара руске репрезентације са 2:0 и донео својој земљи и клубу златно одличје.

12666232_10204141949947565_1332232983_n

Презадовољан сам оствареним резултатом, после мале паузе настављам да тренирам и припремам се за Светски куп који ће се одржати од 17. до 23. фебруара 2016.године у Хургади, у Египту. Захвалан сам тренеру Игору Гајићу и свим члановима Црвене звезде који су ми били подршка на путу до светског трона. Захваљујем физиотерапеуту Немањи Марјановићу, тренеру из родног Младеновца, Драгославу Стојковићу, Слађани Митић“ закључио је Стојковић за ново издање Звездине Ревије.

Поносан је Игор Гајић, први тренер Црвене звезде.

После вишемесечних припрема успели смо да наплатимо труд сјајним резултатима. Поред Стојковићеве титуле светског првака, Звездин тим омладинаца Сулејман Мехмедали, Михајло Берић, Милан Павловић и Ненад Ђурићић, освојио је златну медаљу екипно у борбама. У осталим категоријама сребрним и бронзаним медаљама окитили су се Мина Перић, Никола Радосављевић, Филип Јовановић, Благоје Станић, Јелена Вучковић, Милан Божић, Ана Лукић и Аљоша Петровић“.

Повезане вести

Leave a Comment