Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Без Јовића против Сутјеске, Радоњић: Свакако желимо победу

Кошаркаши Црвене звезде Телеком дочекују у недељу екипу Сутјеске у оквиру 24.кола АБА лиге јтд.

Црвено-бели претпоследњи меч пред својим навијачима у регуларном делу сезоне пред својим навијачима играју од 17 часова у дворани „Пионир“.

Још једна велика утакмица у Евролиги је архивирана, а црвено-бели желе нову победу којом би остали у борби за друго место на табели које доноси предност домаћег терена у полуфиналу плеј офа.

Улазимо у завршницу регуларног дела сезоне, наредни гост нам је екипа Сутјеске. Победили су Крку, променили су тренера у међувремену, и сигурно долазе у добром расположењу у Београд, и веома мотивисани да направе елики резултат за њих, који би им сачувао шансе за опстанак. Са друге стране, ми смо изашли из дуела са Цедевитом, имамо улогу фаворита и растерећени, међутим сада смо у бољем ритму и стању са утакмицама које играмо на три дана, то дефинитивно изгледа боље. Играћемо без Стефана Јовића, који ће прескочити овај меч, али ће бити у 12 играча за завршницу Купа Радивоја Кораћа. Свакако желимо нове бодове, и позивам навијаче да дођу и подрже нас и у овој утакмици“ рекао је тренер Дејан Радоњић.

Меч Црвена звезда Телеком – Сутјеска игра се од 17 часова у недељу 14.фебруара. Екипа Црвене звезде Телеком у Ниш путује у четвртак на завршницу купа, а наредни меч у АБА лиги.јтд играће против Цибоне у Загребу.

Повезане вести

Leave a Comment