Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеФудбал

Црвена звезда – Кубан 2:0 (0:0)

У последњој провери црвено-белих на припремама на Кипру, савладан је Кубањ из Краснодара, головима у завршници меча.

Стадион: „Пиргос“
Судија: Карос Мотфа (Кипар)
Стрелци: Орландић у 83′ и Рендулић у 88′.

Црвена звезда: Супић (Манојловић), Цветковић, Павићевић (М.Стојановић), Рендулић, Анђелковић, В. Јовановић (Н.Јовановић), Ристић, Бабунски, Плавшић (С.Стојановић), Гаврић, Сикимић (Орландић).

Кубан: Беленов, Зотов, Шандао, Сантана, Аподи, Каретник, Рабиу, Концедалов, Хубулов, Букур, Балде.

Црвена звезда и Кубан из Краснодара одиграли су утакмицу без много прилика за гол и узбуђења. Тек у самој завршници утакмице, Црвена звезда је успела надвлада ривала и забележи победу. Прво полувреме није донело готово ниједну праву прилику за гол када су наши фудбалери у питању. Покушавали су црвено-бели да пронађу најистуренијег Предрага Сикимића, али су га дефанзивци Кубана добро затварали. Михаило Ристић је заузео место на средини терена, испред њега је играо Бабунски, ток су Плавшић и Гаврић нападали по боковима. Кубањ је најбољу прилику на утакмици имао средином првог полувремена, али је Немања Супић успео да одбрани зицер екипи из Русије.

Одмах на почетку другог полувремена, међу стативе је стао Филип Манојловић, који се истицао пре свега правовременим истрчавањима. Дуго Црвена звезда није успевала да пронађе пут до гола руске екипе, међутим ни Кубањ није био опасан по наш гол. Миодраг Божовић је у наставку утакмице поново у игру увео Милоша и Сашу Стојановића, као и Петра Орландића, који су прилику добили и током прве данашње утакмице. Вукашин Јовановић је своје место уступио свом презимењаку, Николи.

Када је деловало да ће се овај дуел завршити мирољубивим резултатом 0:0, Манојловић је одлично интервенисао и отворио полуконтру Црвеној звезди. Након доброг центаршута Гаврића, Петар Орландић је у 83. минуту шутирао под пречку и донео свом тиму предност. Тачку на „и“ ставио је у 88. минуту Зоран Рендулић, који се најбоље снашао након прекида, и асистенције Саше Стојановића. На тај начин, црвено-бели су победом окончали припремни период. За недељу је планиран повратак у Београд.

Наредног викенда наставља се првенство Србије. Црвена звезда ће на стадиону „Рајко Митић“ од 14 часова угостити Младост из Лучана.

Повезане вести

1 comment

dejo феб 13, 2016 at 19:38

Gladao sam i mogu reci da su fudbaleri nase Crvene Zvezde odigrali dobru utakmicu i pohvalio bi covjeka koji je prenosio mec preko svog mobilnog telefona ,zahvaljujem mu ,idemo samo napred Crveno beli fudbaleri uz vas sam

Reply

Leave a Comment