Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић – Паркер највероватније иде у Азију

Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, рекао је да је на рачун Црвене звезде уплаћена и друга рата од Ливерпула, за трансфер Марка Грујића.

Терзић је истакао да је новац искоришћен и за враћање дугова према државним фирмама.

– У петак је легла друга рата за Марка Грујића којом смо поплаћали доста дугова, пре свега према државним фирмама за струју, воду, као и порез. Такође, сви наши страни играчи су у потпуности исплаћени, чак су добили фебруарску плату унапред. Следећи задатак је да се у потпуности исплате бивши играчи. Имамо моралну обавезу према њима јер су много пута пролонгирали обавезе, последњи пут у октобру прошле године – рекао је Терзић, а потом се осврнуо и на ситуацију са Џошуом Паркером.

– Што се Паркера тиче мислим да ћемо му највероватније обезбедити клуб, сутра или прекосутра, у Азији где ће отићи на једногодишњу позајмицу. Ако се то реализује, од позајмице ћемо приходовати 50.000 евра, а уколико остане у том клубу још 150.000 евра на име обештећења – објаснио је Звездан Терзић.

Повезане вести

2 comments

dejo феб 14, 2016 at 15:49

Terzicu nadji kupca bilo da je to firma ili jedan covjek svejedno je samo nemoj neke novokopovane biznismene Srpske ,licno bih ti predlozio da punudis Novakovoj firmi ako ona nece da kupi nasu Crvenu Zvezdu onda stranoj jakoj firmi ili jednom strancu da preuzmu nasu Crvenu Zvezdu ,mogao bi i ti Terzicu bit u toj novoj upravi nase Crvene Zvezde recimo kao od neki od potpresednika nase Crvene Zvezde

Reply
marko феб 14, 2016 at 12:30

sta je ovo sad,nismo jos isplatili bivse igrace,mislim da su nam trebala ona 2.5 miliona za jovanovica da bi finansijski zatvorili prolece,ovako sta ce biti videcemo

Reply

Leave a Comment