Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Црвено-бели спектакл на Маракани у мају, у плану много јаких утакмица на пролеће!

Фудбалери Црвене звезде би овог пролећа могли да одиграју неколико утакмица против реномираних европских клубова. Према речина генералног директора клуба, Звездана Терзића, најизвеснији је дуел између Црвене звезде и Олимпијакоса.

„Постигли смо усмени договор за одигравање пријатељском сусрета између Олимпијакоса и Црвене звезде, и то на стадиону „Рајко Митић“, 11. маја 2016. Договор још увек није стављен на папир, али очекујем да ће то ускоро да се деси како би се све формализовало. Такође, близу смо договора, али још увек нисмо завршили са разговорима, око одигравања још неколико утакмица. Лудогорецу желимо да узвратимо гостопримство 16. марта на Маракани, а 20. априла бисмо, ако све буде у реду, путовали у Базел, и одмерили снаге са истоименим клубом. Тамо бисмо играли због чињенице да је много наших људи у Швајцарској, и да би та утакмица била веома посећена. Радимо и на организацији прославе 25 година од Барија. Имамо неколико идеја, а једна од њих је одлазак у Чикаго, и играње утакмица са Чикагом, што би пуно значило нашој дијаспори. Размишљамо и о томе да позовемо Олимпик из Марсеја да дође на Маракану. У сваком случају, размишљамо да на прави начин обележимо тај јубилеј“ – рекао је Терзић.

Повезане вести

2 comments

SVE PJANO21 феб 15, 2016 at 15:29

Daj Bože da dođete u Čikago! Nisam gledao Zvezdu uživo već 5 godina!

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга феб 14, 2016 at 16:29

Тооооооо Терза мајсторе!
Звезда напокон показује све знаке оздрављења и изласка из дугогодишње агоније и посртања. Најважније је да се консолидује финансијска ситуација, а са парама доћи ће и резултати!

Reply

Leave a Comment