Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Не смемо да размишљамо много далеко у ситуацији кад излазимо крвавих глава са терена

Убедљив тријумф и лепршава игра црвено-белих у другом полувремену меча против Сутјеске потпуно су задовољили навијаче, тако да се чека кикс Цедевите у последња два кола за друго место у лигашком делу АБА лиге и предност домаћег терена у плеј-офу.

Немања Дангубић је на овом мечу уписао девет поена и шест асистенција и наставио са све бољим издањима од повратка на терен.

– Добра утакмица за нас. Задовољни смо како смо одиграли. Имали смо малих проблема у првом полувремену, међутим у другом полувремену смо изашли, одиграли агресивну одбрану, унели енергију, одвојили се и заслужено славили.

Дејан Радоњић је био видно уморан од напорног ритма утакмица, али је и задовољан издањем својих пулена у другом полувремену и поред тога што екипа никако да се комплетира.

– Генерално, меч који смо добро одиграли у другом делу. У првом смо имали осцилација, али смо остварили још једну победу. Одиграли смо са 11 играча и завршили меч без једног плејмејкера. То је за мене најупечатљивији моменат овог меча. Припремамо се још неколико дана да што комплетнији одемо у Ниш. Хвала навијачима на подршци. Честитам играчима на новим бодовима.

Стефан Јовић је планирано пропустио меч, а Ребићев пех је утицао да црвено-бели заврше меч са укупно 10 кошаркаша.

– Он је тренутно одсутан, али је екипа реаговала добро после победе над Цедевитом, посебно у другом полувремену са једном добром енергијом и паметном игром направили смо све да вечерас задовољни одемо из Пионира. Још два кола има до краја. Верујем да ћемо у оба меча бити на нивоу, али ово је већ био 41. меч за нас. Не смемо да размишљамо много далеко, посебно не у овим околностима кад излазимо крвавих глава са терена. Сигурно ћемо направити план припрема за оно што следи у Нишу и све оно што смо замислили да ћемо остварити до тада – закључио је тренер Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment