Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Термини мечева финалног турнира Купа Радивоја Кораћа

Кошаркаши Црвене звезде у петак почињу одбрану трофеја у Купу Радивоја Кораћа, који је освајан у све три претходне године.

Екипа Дејана Радоњића ће четвртфинални дуел против Смедерева одиграти у петак од 21 час у нишкој хали „Чаир“, док се истог дана од 18 часова састају Металац и Борац. Дан раније на програму су четвртфинални сусрети Мега Лекс – Константин од 17 часова и Партизан – ФМП од 21 час.

У суботу 20. фебруара се играју полуфинални дуели. Победник меча Мега Лекс – Константин играће против бољег из сусрета Металац – Борац од 17 сати, док је за 21 час резервисан меч у коме ће копља укрстити победник из дуела Црвена звезда – Константин против бољег из меча Партизан – ФМП. Финале је заказано за недељу 21. фебруар од 21 час.

Комплети улазница за сва четири дана, односно свих седам утакмица у „Чаиру“, још од 8. фебруара се налазе у продаји у Инфо центрима Туристичке организације Ниш, на продајним местима на адресама Вожда Карађорђа 7, Обреновићева 38 и Тврђава бб. Комплет карата за трибине кошта 2.000, а за партер 4.000 динара и није дозвољено да једна особа купи више од седам комплета.

Продаја појединачних улазница почела је 12. фебруара, уз продају преосталих комплета, и то на билетарници дворане „Чаир“ од 12 часова. Цене дневних улазница за четвртфиналне мечеве у четвртак и петак су 500 динара (обе утакмице). За обе полуфиналне у суботу треба издвојити 800 динара за трибине и 1.500 динара за партер. Карта за недељно финале кошта 900 динара за трибине и 2.000 динара за партер.

Повезане вести

Leave a Comment