Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Предраг Рајковић посетио своје другове

Припреме су завршене, слободни дани такође. Фудбалери Црвене звезде се пуном паром спремају за 23. коло (прво пролећно) Суперлиге, и утакмицу против Младости из Лучана.

Екипа је у уторак, 16. фебруара, одрадила тренинг на помоћном терену стадиона „Рајко Митић“, који ће у суботу од 14 часова бити место на којем ће црвено-бели тражити своју 20. узастопну победу у првенству.

Тренинг је пропустио Мичел Доналд због прехладе, али су са екипом радили и млади Никола Јовановић и Милош Стојановић, фудбалери који су били и на Кипру и који су, очигледно, задовољили све критеријуме стручног штаба.

На тренингу црвено-белих појавио се и некадашњи голман нашег клуба, Предраг Рајковић, који је срдачно дочекан од стране фудбалера.

– Искористио сам прилику да обиђем своје бивше саиграче у Црвеној звезди и наравно свој клуб. Овде сам само пар дана, али наравно да сам одмах дошао на стадион. Пуно ми је срце јер сам видео своје другове и јер сам могао да их поздравим и да им пожелим пуно успеха. Желим им да наставе тамо где су стали и да освоје титулу. Надам се и да ће наставити низ победа и да ће оборити све могуће рекорде. Нажалост, нећу моћи да их бодрим и у суботу јер се већ у среду враћам у Израел – рекао је Предраг Рајковић.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Повезане вести

Leave a Comment