Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовановић у Санкт Петербургу на преговорима

Вукашин Јовановић, талентовани дефанзивац Црвене звезде данас путује у Санкт Петербург на нове преговоре са Зенитом.

Златни омладински репрезентативац Србије има зелено светло од клуба за прелазак у редове једног од 16 најбољих европских клубова. Договор раније није постигнут, јер Јовановић није био задовољан понуђеном годишњом платом од 240.000 евра, али су Руси остали упорни и повећали цифру у нади да ће до договора убрзо доћи.

У случају договора Јовановића и Зенита, лидеру српског шампионата припало би 2,5 милиона евра. Прелазни рок у Русији траје до 26. фебруара, тако да је ово можда и последња прилика да Зенит приволи младог дефанзивца у своје редове.

Дозволу за одлазак у иностранство имају и Зоран Рендулић, Саша Стојановић, Милош Цветковић, за које је било заинтересованих клубова, а прелазни рок поред Русије није завршен у Кини, Јапану, Казахстану, Украјини, Бугарској, Пољској и Словачкој.

Повезане вести

3 comments

neso феб 18, 2016 at 13:50

grofe mislim kao zvezdas a ti si trener za veci klub sto se tice stojanovica kada bude igramo lake utakmice koje ti odlucujes treba stojanovic po malo da se u igra i da dobije iskusvo sa brazilce moje mislejne treba da ostaje sa ekipom toest ostalim igracima da oseti teret zvezdinom dresa a prizelkujem da ne ide kao pozamlen igrac zvaka cas tebi ti udlucujes o svacemo veliki zvezdas do groba

Reply
MILAN KRAGUJEVAC феб 18, 2016 at 01:38

Mislim da smo super prosli po meni on nije za stopera kiksira dosta na zadnjem veznom je koristan izuzetno.

Reply
Delija mp феб 17, 2016 at 07:26

Kada bi ovo trojcu i Gavrica i Andjelkovica jos uvalili, popuniti mesta omladincima i to je to.

Reply

Leave a Comment