Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Још једно Звездино дете се обавезало на вишегодишњу верност свом клубу!

На први део припрема Милош Стојановић није путовао, али је зато са првим тимом био током друге фазе, и оставио је изванредан утисак. Очекиван наставак сарадње Милоша Стојановића и Црвене звезде потврђен је у четвртак, 18. фебруара.

„Много сам срећан што смо данас Црвена звезда и ја потврдили верност једно другом. Одувек сам желео да својим залагањем и радом заслужим место у првом тиму, и сада знам да је таква будућност преда мном. Спреман сам да се још и више посветим Црвеној звезди, да сачекам своју шансу и напредујем као фудбалер“, рекао је Стојановић за званични сајт клуба, након потписивања уговора.

Милош Стојановић је рођен 17. јануара 1997. године, игра на позицији штопера, а претходне јесени наступао је са великим успехом за Бежанију. Уговор је потписан до лета 2019. године.

Повезане вести

1 comment

pera феб 19, 2016 at 06:35

E ovo je pravi potpis za budućnost. Pokazalo se da što više bude naše dece u timu, bićemo sigurno kvalitetniji i stabilniji kao klub. Akcenat treba staviti na školu fudbala i možda treba uvesti pozivni turnir za sve klince na leto koji mogu konkurisati za podmladak tima. Možda nešto treba pokupiti iz iskustva drugih sportova. Recimo po završetku prvenstva organizovati pozivni meč za mlade fudbalere koji su interesantni klubu. To ne mora biti javni meč ali ga treba ustanoviti i da to bude praksa svake godine. Da deca znaju da mogu da se nametnu radom i dobiju šansu u klubu za koji navijaju da se pokažu i dokažu. Verujem da bi tako mogli dobiti svake sezone nekoliko talentovanih klinaca i fudbalera za klub u perspektivi.

Reply

Leave a Comment