Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ново! Албум са сличицама „Небо се отворило“!

Маркетинг ФК Црвена звезда у сарадњи са фирмом „TC Group“ покренуо је пројекат који је, на задовољство свих, угледао светлост дана!

Ради се о албуму са сличицама „Небо се отворило“ којем ће се, не сумњамо, обрадовати и млади, и стари. Албум има едукативну црту, краси га одличан дизајн и врхунски квалитет, и нема сумње да ће привући много пажње Звездиних навијача.

Више о албуму говорио је директор маркетинга ФК Црвена звезда, Горан Броћић.

– Желимо да обавестимо јавност о пројекту албума са сличицама „Небо се отворило“ посвећеном, пре свега, 25. годишњици освајања пехара намењеном шампиону Европе. Ради се о албуму који обједињује комплетну Звездину историју, њене играче, велике утакмице, јубилеје. Било је и раније покушаја да се ураде овакви албуми, али ово је први пут да је цела Звездина историја обележена на један леп начин. Омогућава и младима и старијим особама да у својој архиви имају један јако леп не само албум, већ и монографију. Уложен је велики рад у овај пројекат. Нисмо желели компромисе, желели смо најбољи квалитет и албум је штампан у Италији, тамо где се праве сви најбољи светски албуми – рекао је Горан Броћић, и открио неке техничке детаље које највише занимају јавност.

– Албум и сличице ће се наћи у продаји и у Републици Српској и у Црној Гори и у Србији, а у каснијој фази ћемо ширити и продају путем интернета за нашу дијаспору. Важно је рећи свим навијачима Звезде да ће од сваког продатог албума или кесица, директан приход имати и сам клуб. Имамо приходе по више основа. Од рекламног простора унутар албума, 50% свих прихода иде Црвеној звезди, а што се тиче продаје албума односно кесица, отприлике 10% од укупог промета припада Црвеној звезди, с тим што се фирма обавезала на одређени гарантовани износ за ФК Црвена звезда. Током продаје карата за утакмицу Црвена звезда – Младост, у суботу од 14 часова, биће дељен одређен број албума и кесица уз сваку дневну карту – открио је директор маркетинга.

И маркетинг менаџер фирме „TC Group“, Немања Вучетић, обратио се јавности.

– Желео бих да се захвалим нашим партнерима из ФК Црвена звезда, посебно Горану Броћићу, који су препознали квалитет и важност овог пројекта и без којих све ово не би било могуће. Желим да се захвалим и Славољубу Станковићу, аутору текста који је заједно са Ратком Вучковићем урадио лавовски посао. Овај албум са сличицама је посебан по много чему. Албум је конципиран и као монографија, и као албум са сличицама у исто време. Веома смо поносни на овај албум, јер он спаја све Звездине генерације кроз историју Црвене звезде. Албум је урађен по деценијама, свака од пет Звездиних звезда има посебан део. Део албума посвећен је и Делијама – нашој највећој и најбољој навијачкој групи, као и генерацији „1991“ која је била освајач титула Европе и света – рекао је Немања Вучетић, и додао:

– Потрудили смо се да формирамо цену која ће заиста бити прихватљива за све људе. Цена албума је 199 динара, цена сличица у малопродаји је 60 динара. Сам албум има 60 страница, у којима има места за 434 сличице, а од тога су 34 сличице златне, из посебне едиције. Кроз албум смо организовали и наградну игру, тако да ће свима који скупљају бити заиста интересантно. Наглашавам и да ће ФК Црвена звезда заједно са нашом фирмом „TC Group“ организовати мењаже сличица на стадиону приликом одигравања утакмица, тако да је то још додатна драж скупљања сличица – рекао је Вучетић.

У албуму су своје место нашли и садашњи првотимци Црвене звезде, а међу њима и Марко Грујић и Михаило Ристић који су пред новинарима залепили своје сличице у албум.

– Изузетно ми се свиђа сам албум и сама кампања коју ради маркетинг тим у последњих шест месеци, и пуно похвала и за њих. Драго ми је да ће млађе генерације моћи да погледају све најславније генерације нашег клуба. Ја сам направио малу паузу од скупљања сличица од последњег светског првенства, а ово ће бити наредни албум који ћу се трудити да попуним – открио је Марко Грујић, а његов друг и саиграч, Михаило Ристић, најавио је и интерно такмичење.

– Мислим да је сјајна идеја спроведена у дело, на леп начин је обједињена историја нашег клуба, и ово је најзанимиљивији начин за најмлађе да се упознају са историјоим Звезде. Као и Марко, и ја ћу скупљати сличице, па ћемо да видимо ко ће први да попуни.

Албум који се мора имати у кућној колекцији биће доступан свима, а прва прилика за добијање албума и сличица биће петак, 19. фебруар, када ће се на благајнама стадиона „Рајко Митић“, уз купљену улазницу за утакмицу Црвена звезда – Младост, на поклон добијати и одређени број сличица. Још један сјајна позивница за утакмицу, нема сумње!

Јер, небо се отворило, и опет ће. 

mrmg1

Повезане вести

Leave a Comment