Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Терзић: Паркер због сина кочи Каират, Вереду смо нашли клубове у Румунији

Црвена звезда сутра наставља пролећни део шампионата. Гост на стадиону „Рајко Митић“ је Младост из Лучана. У Прес хали 4 Београдског сајма одржана је конференција за медије, а новинарима се обратио и Звездан Терзић који је одговарао на актуелна питања.

Вукашин Јовановић је практично нови фудбалер Зенита.

“ Вукашин се налази у Санкт Петербургу на медицинским прегледима. Ми смо се са Зенитом договорили, а на њему је остало да утаначи детаље уговора и мислим да ће у току данашњег дана или сутра бити реализован трансфер у руског премијерлигаша и званично“.

О тренутној ситуацији и ситуацији на почетку сезоне.

„Звездашка јавност је жељна успеха и европских утакмица, међутим, титула у Србији још није освојена. Морам да подсетим људе да је шест година титула била мисаона именица… Олако је начињен прелаз на Лигу шампиона, сви причају о томе. То јесте циљ и жеља, али то неће бити лако“, рекао је Терзић новинарима у Београду и додао:

„У клубу смо на почетку сезоне, односно на седници 18. јула, као приоритетни циљ одредили освајање титуле, а о свему другоме смо рекли да ћемо разговарати после. Није лако учинити то, али ћемо урадити све да тако и буде. Мислим да смо у клубу способни, да имамо довољно вештине и памети да дођемо до резултата и макар пласмана у Лигу Европе, што не би значило само у финансијском смислу, већ би донело и радост армији навијача. Не треба заборавити да је Црвена звезда недавно била клинички мртва. Ми смо веома брзо успели да је вратимо на прави пут. Знамо шта је циљ, којим путем треба ићи. Идемо корак по корак“.

Џошуа Паркер је „на корак“ од Каирата, али проблем представља Паркерово старатељство над сином. Идан Веред је на путу ка Румунији, уколико договори своје услове.

Њих двојица су лиценцирани још од прошле године. Међутим, у екипи можемо да имамо четири странца и двојицу са простора бивше Југославије. Они нису у првом плану. Разговарали смо с Каиратом о позајмици Паркера и то је мање више договорено, али ту постоје неке нефудбалске ствари. Добили бисмо укупно 200.000 евра уколико би Каират откупио уговор, али Паркер има проблема око старатељства над сином. Следеће недеље у Лондону има суђење, а ту проблем ствара даљина његовог боравка. За Вереда смо нашли клубове у Румунији, пошто он има и њихово држављанство. Заинтересовани су Астра и Динамо Букурешт, остало је да се договори око финансијских услова.“

Повезане вести

1 comment

dejo феб 21, 2016 at 18:14

Terzicu moju podrsku imas putunu ,mozes li da kao generalni sekretar poboljsas stanje u nasoj TV Crvena Zvezda to je moj neki predlog i da moze da se naprimjer na TOTAL mrezi nadje Zvezdina TV valjalo bi za nas Zvezdase to da naprvis u CG isto kao na citav Balkan

Reply

Leave a Comment