Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Завршница 50. Купа Србије за одбојкашице

Град Стара Пазова 20. и 21. фебруара угостиће четири клуба која су изборила учешће на Ф4 јубиларног 50. Купа Србије – Црвена звезда, Визура, Јединство СП и НИС Спартак. Жребом је одређено да у полуфиналу видимо дуеле Црвена звезда – Јединство СП и НИС Спартак – Визура.

Црвено-беле не играју ни близу својих могућности у 2016, али Куп је често био такмичење где је Звезда подизала форму и долазила до резултата. У прилог томе говори и чињеница да је клуб са Маракане убедљиво најтрофејнији у овом такмичењу са чак 17 титула. Последњи пут црвено-беле су славиле пре две године, а трофеј брани екипа Визуре.

Први противник екипе Мирјане Мусулин биће домаће Јединство, које је до Ф4 стигло победама над екипом ТЕНТ-а. У Суперлиги заузимају трећу позицију и у првој утакмици ове сезоне добили су црвено-беле максималним резултатом. Од леворуког коректора, Марије Јовановић, прети највећа опасност, а пажњу треба обратити на Сару Саркаџију и блокерски пар Мрдак-Јакић. У свом саставу тим из Старе Пазове има и једну бившу играчицу Звезда – Сару Војнић-Пурчар (примач сервиса). Тренер Пазовчанки је Јово Цаковић.

Звезда још увек има проблема са повредама, али нема сумње да ће мотивација у борби за први трофеј у сезони бити на највишем нивоу. Уколико савладају домаћина у финалу (недеља, 18ч) их чека бољи из првог полуфинала Визура – НИС Спартак (субота, 17ч).

Утакмица је на програму у суботу, 20. фебруара у дворани ,,Парк“ са почетком у 20ч.

 

 

Повезане вести

Leave a Comment