Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи: Прво коло је увек најтеже, бићемо све бољи

Александар Катаи, најбољи фудбалер 2015. године по избору капитена Супер лиге није био задовољан партијом против Младости, али је оптимиста по питању своје форме и игре екипе у наредном периоду.

– Крећем увек од себе. Нисам задовољан својом игром. Тешко да можемо да будемо задовољни оваквом игром. Најбитнија су наравно три бода. Прво коло је увек најтеже, тако да мислим да ћемо сваку утакмицу, како буде одмицало време, играти све боље и боље.

Већ наредна утакмица је дерби против партизана и то јубиларни 150. окршај вечитих, а Катаи обећава да ће звезда пружити све од себе за успех у Хумској.

– Не треба много трошити речи, без обзира на ту разлику и било шта друго, дерби је дерби и ту нема шта друго да се прича. Треба да изађемо на терен и само да дамо максимум.

Звездина десетка се није упуштала у оцене квалитета наредног ривала који пред јубиларни дерби има највећи заостатак за Звездом у историји фудбала на овим просторима.

– Не можемо унапред да кажемо “Изаћи ћемо и победићемо“ или тако нешто. Даћемо максимум да победимо, па ћемо видети… Не бих да коментаришем њих да ли су слабији или не. Поштовање постоји, то је дерби – закључио је Катаи.

Повезане вести

Leave a Comment