Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Плавшић: Уз помоћ навијача можемо до повољног резултата у дербију

Срђан Плавшић је због велике конкуренције у везном реду почео први такмичарски меч у наставку сезоне на клупи, али је у наставку добио прилику против незгодне екипе из Лучана.

– Победили смо. Била је тврда утакмица. Добро су се држали. Ми смо све време нападали и имали иницијативу. Наравно, сви против Звезде дају 150 посто и гледају да ту утакмицу добију или бар извуку нерешено, јер против Звезде немају шта да изгубе и иду на бодове. Задовољни смо са овом победом и спремни идемо на утакмицу против Партизана.

Одмах су до изражаја дошле Плавшићеве брзинске способности и енергичност након што је крочио на терен у другом полувремену.

– То је мој стил игре, одмах се примети. Ја сам такав кад уђем, јер сам такав тип играча. Мислим да сам коректно одиграо то након што сам ушао и трудићу се да се наметнем још више и да добијем већу минутажу.

Млади фудбалер је морао и да се припази на мечу против Младости, како не би због нагомиланих жутих картона дошао у ситуацију да пропусти јубиларни 150. вечити дерби.

– Први пут сам играо на прошлом дербију овде на Маракани и утисци су стварно феноменални. Надам се да ћу поново играти и на ЈНА, то јест већ за викенд. Најважније је што нисам добио картон, јер имам три и мислим да сам спреман за ту утакмицу.

Срђан са оптимизмом дочекује предстојећи сусрет против Партизана и нада се да ће се наставити тријумфална серија.

– Дерби је дерби и свако може да победи. Они играју код куће, али мислим да ми уз помоћ наших навијача можемо да очекујемо повољан резултат – закључио је Звездин атомски мрав.

Повезане вести

2 comments

dejo феб 21, 2016 at 18:44

Samo naprijed Plavsicu da kada udjes u igru ili ako pocnes od pocetka na stadionu Partizana odigras samo hrabro da gines za svaku loptu a kada ti se ukaze sansa ispred golmana Partizana samo ladne glave reaguj u toj situaciji

Reply
Boban феб 21, 2016 at 15:46

Plavšić mora da igra!!!

Reply

Leave a Comment