Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Луковић: Ићи ћемо на победу у дербију, јер другачије и не знамо

Капитен Црвене звезде Александар Луковић био је добро расположен након 20. узастопне победе нашег најтрофејнијег клуба у Супер лиги Србије и успешног почетка другог дела шампионата.

– Најбитније је да смо добили меч, сигурно, не баш уз сјајну игру. Можемо боље, нема дилеме, али ове утакмице после паузе су увек тешке. Ако победиш – то је сасвим нормално, а ако изгубиш – изгубио си више од три бода. Сада већ можемо да се окренемо утакмици с Партизаном. Чини ми се да се више прича о тој утакмици него о овој данас. Показало се да је Младост одлична екипа. Тимови Нешка Миловановића одлично се бране, чекају контранападе. Било је јако тешко.

Младост није поштено ни архивирана, а већ су почеле приче о предстојећем 150. вечитом дербију, који носи велику драж и поред тога што екипа Миодрага Божовића има рекордну предност у односу на комшије.

– То је утакмица где нема неке посебне мотивације, посебне припреме, то је утакмица коју сви чекамо. Није ту толико битна ни форма ни спрема. То је једна утакмица у којој ћемо сви дати 100, 110 посто могућности. Ићи ћемо тамо да победимо, јер другачије и не знамо.

Искусни дефанзивац са радошћу дочекује нови дерби. Претурио их је много преко главе, постигао и гол из једанаестерца, славио бројне победе и не крије да су му нова три бода на уму, јер у дербијима за њега нема тајни.

– Можда пресуди инспирација једног играча. Ко буде боље спавао, ко се боље пробуди ујутру. То је посебна утакмица. Ми добро познајемо њих, они добро познају нас. Ту неће бити никаквих изненађења, тако да могу рећи да једва чекамо ту утакмицу – закључио је Луковић.

Повезане вести

2 comments

dejo феб 21, 2016 at 19:50

Idemo samo naprijed hrabro kapitenu nase Crvene Zvezde Lukovicu na pobedu ,treba kapitenu nase Crvene Zvezde Lukovicu da ohrabris svakog igraca nase Crvene Zvezde da pruzi sto deset posto partiju na njihovom stadionu Partizana

Reply
dusan феб 21, 2016 at 18:05

vidi – stoka se raspada, nikada nisu imali smesniji tim. idite tamo i zgazite ih. ne ponavljajte greske iz basketa.

Reply

Leave a Comment