Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Мусулин: Дали смо свој тренутни максимум

Одбојкашице Црвене звезде нису могле да пруже више од једног освојеног сета у полуфиналу јубиларног 50. националног купа против Јединства из старе Пазове и поред велике подршке са трибина.

Тренер нашег најтрофејнијег клуба Мирјана Мусулин и сама је свесна да екипа због невероватно великог броја повреда не може да пружи партије на које су присталице црвено-белих годинама навикле.

– Пре свега честитам екипи Јединства на уласку у финале и желим им пуно среће. Ми смо кренули онако како смо желели. Све што смо вежбали ишло нам је за руком и ту смо успели да их некако изненадимо и освојимо први сет. Одлично смо се држали и у другом сету. Онда је нажалост понестало снаге. Кад понестане снаге нестане и концентрација и једноставно смо, пре свега, својим грешкама дозволили да се разиграју и самим тим одвели нашу екипу у пораз.

Похвално је Мирјана говорила о квалитетима ривала и истакла да се нада бољим резултатима до краја турбулентне сезоне.

– Не умањујем победу екипе Јединства. То је нека њихова стандардна игра коју имају целе сезоне и свака част на томе стручном штабу и играчицама. Ми смо тренутно дали свој максимум. По ко зна који пут понављам из неких опоравака после повреда смо направили оно што јесмо. Нажалост, то је било довољно само за два сета, један добијен и један несрећно изгубљен, али не смемо ни за чим да жалимо. То је млада екипа и ја се надам да ће у будућности постизати много боље резултате – закључила је Мирјана Мусулин.

Повезане вести

Leave a Comment