Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвена звезда угостила Звездаше са Косова

На полувремену утакмице између Црвене звезде и Младости, публика на Маракани је имала прилику да поздрави госте са Косова и Метохије.

У питању су били Кристина и Никола, деца из Звечана. Они су у суботу, 20. фебруара, били специјални гости нашег клуба. Донедавно су живели у јако лошим условима, али им је у оквиру емисије „Радна акција“ реновиран дом. Цео један зид њихове нове куће украшен је Звездином мотивима. Посета Маракани била је специјално изненађење.

1.image

Кристина и Никола су уочи утакмице посетили просторије клуба у којима их је дочекао и председник Црвене звезде, Светозар Мијаиловић. Посебна церемонија одржана је на полувремену утакмице, када су малишани сишли на атлетску стазу и дошли до северне трибине, на којој су дочекани песмом, и великим транспарентом „Кристина и Никола, добродошли у вашу другу кућу“.

Посета Кристине и Николе само је додатно улепшала јако лепо поподне на Маракани, а наш клуб је још једном показао да су врата стадиона увек отворена за све којима је у срцу црвено-бела боја.

12733466_1084915624902666_3732046361021065464_n

Повезане вести

Leave a Comment