Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бенфика скаутира Ибањеза на дербију

Дуги низ година бројни скаути богатих клубова из разних делова планете не пропуштају српски вечити дерби, па ће тако бити и у јубиларном 150. првенственом одмеравању снага између црвено-белих и црно-белих.

Некадашњи Лучов саиграч из Боке Јуниорс, а сада дугогодишњи фудбалер Бенфике, Николас Гаитан, имао је само речи хвале за свог сународника пред челницима Бенфике, који су бацили око на Ибањеза и виде га као замену на позицији левог бека за Елисеуа, који ће напустити клуб у летњем прелазном року.

Португалци ће послати конкретну понуду Звезди уколико Ибањез буде задовољио њихов укус на предстојећем дербију, али ће се наш најтрофејнији клуб тешко одрећи одличног Аргентинца, јер је у плановима за напад на групну фазу Лиге шампиона. Звезда је раније већ одбила Салцбургову понуду за Ибањеза у износу од 1,2 милиона евра и врло су мале шансе да би пустила сјајног левог бека чак и у случају много боље понуде. Био би то неопростив потез и код навијача обзиром да је екипа већ остала без Јовановића, Јовића, а од лета и Грујића, тако да би евентуално даље осипање тима поставило и питање колико људи у клубу заиста желе Звездин подвиг и улазак у најјаче европско клупско такмичење, као и наставак доминације у националном првенству?

Повезане вести

3 comments

pera феб 24, 2016 at 17:42

U pravu su ljudi, neka nabroje gotovih 3 mil a ne da potpisujemo od neke dalje prodaje i to se izgubi po papirima ili neko van kluba profitira. Zvezda neće grešiti ako prodaje igrače iz prve postave jedino ako se okrene Mladenoviću i da mu dovoljno uslova da dovede sve kvalitetne klince sa ovih prostora. Već posle godinu dve se vidi ko je taj koji će profitirati. Zamena za Ibanjeza ako već mora da ide je idealna mali Rile je svetski igrač već sada i biće još bolji a i vredeće iznad 5 mil sigurno ako se pametno forsira. Treba dovesti dva mlada halfa da se uigravaju pored ovih veličina i to je prava ideja. Srednji red uvek mora da ima igrače koji imaju ideju. Mislim da malog Avramovskog ne treba nikako otpisivati, dokazaće se on i vratiti u Zvezdu. Vidi se da ga sad ima svuda po terenu i tako mora da igra igrač sredine terena. Zvezda više nikad ne sme da ima trenera početnika i to je ono što treba naglasiti. Uprava mora da prati kontinuitet samo tako se vraća na staze stare slave.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 24, 2016 at 11:08

ako daju 5 milionceta neka ga prodaju i umesto njega mali Stojanovic

Reply
Goran феб 24, 2016 at 14:18

Nema sanse care,za manje od pola godine on puni 28 godina i krece u 29tu…Da daju i tri miliona,puna kapa 🙂 Malo po malo da izbrisemo dugove a onda ima da gazimo crnu sektu kao nekada a i sve ostale redom da drhte kada dolaze na Marakanu kao nekada…

Reply

Leave a Comment