Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Продаја карата у Београду у четвртак на три места

КК Црвена звезда Телеком наставља у четвртак продају појединачних карата за меч 8. кола ТОП 16 фазе Евролиге са Анадолу ЕФЕС-ом, који се игра у Вршцу и то на три места у Београду: Дому Омладине, ПЦ Ушће и Комбанк Арени…

Замена сезонских улазница за дневне карте завршена је у уторак, а продаја појединачних улазница, због малог броја карата које су преостале након замене сезонских улазница, као последица  малог капацитета дворане „Миленијум“ у Вршцу, почела је током среде, на само једном продајном месту Евентима у Београду: Комбанк Арени.

КК Црвена звезда Телеком саопштава да је у слободној продаји остало око 600 улазница, које ће се због великог интересовања навијача, продавати на три продајна места у четвртак у Беграду, у пословницама Евентима у Дому Омладине, Комбанк Арени и ПЦ Ушће на Новом Београду.

Преостали део карата, продаваће се у у Вршцу, у организацији спортске хале „Миленијум“ од четвртка.

КК Црвена звезда Телеком подсећа да је дворана „Миленијум“ капацитета 5000 места, а да је већина власника сезонских улазница искористила своје право и погодност да замени своје улазнице. Од тога, велики број карата односи се на трибине.

Цене карата за меч Црвена звезда Телеком – Анадолу ЕФЕС износе као и до сада за Евролигашке утакмице у организацији нашег клуба.

Утакмица у Вршцу игра се у петак од 20 часова, а о распореду уласка у дворану „Миленијум“ са прецизним упутствима, клуб ће се огласити током четвртка.

Повезане вести

Leave a Comment