Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукометТрансфери

Слободан Димитрић појачао Пролетер

Један од браће близанаца Димитрић неће играти за црвено-беле у другом делу сезоне. У питању је Слободан Димитрић, који је одлучио да се врати у клуб у коме је започео рукометну своју каријеру.

Поуздано рукометаш је остао у одличним односима са црвено-белима, а одлучио је и да помогне Зрењанинцима, који имају солидан тим и тренутно се такмиче у Супер Б лиги.

– Жеља да помогнем матичном клубу била је јача од свега. Кад сам обавио разговор са тренером Момиром Рнићем, било ми је јасно да морам да се вратим из престонице. Хвала Звезди што ми је изашла у сусрет, пријатеље из црвено-белог табора не могу да заборавим. Из срца желим да остану у врху и буду први – истакао је Слободан Димитрић у разговору за Журнал.

Двадесетчетворогодишњи рукометаш је од прошле сезоне био члан Црвене звезде. Постигао је 11 голова минуле сезоне, али га је повреда одвојила од терена на дужи временски период, као и његовог брата. Ове сезоне је успео да се врати и био стрелац три поготка за екипу из Љутице Богдана у свим такмичењима.

Његов брат Станко је и ове сезоне много одсуствовао због још једне повреде, касније и операције колена, али се ускоро очекује његов повратак на терен.

Боби Димитрићу желимо све најбоље у дресу новог клуба.

Повезане вести

Leave a Comment