Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ибањез: Навијам за свој клуб и увек волим да победи

Луис Ибањез, један од најбољих странаца у црвено-белом дресу, од чије игре ће умногоме зависити наставак тријумфалне серије Грофове казнене експедиције, очекује добру игру екипе, иако наглашава да ће Звезда бити у пуној форми тек након неколико првих кола.

– То је дерби. Увек се очекује добра атмосфера и добра игра. Надам се да ће бити добра “текма“. Тренер ради на томе да нас освежи. Више смо радили са лоптом на припремама. Надам се да ћемо из утакмице у утакмицу подизати форму. Мислим да ћемо након трећег-четвртог кола бити на 100 одсто, па ћемо видети шта ће бити.

Пратио је леви бек црвено-белих и сусрет на Врачару претходног викенда.

– Гледао сам ОФК – Партизан. Тамо ми је пријатељ и баш сам гледао због тога, а и да видим како играју. Тешка утакмица, ОФК-а је јака екипа. Види се по резултату колико Партизан има нових играча. Они имају добру екипу, велико име. Како сам и раније рекао, дерби је дерби и мора да се игра.

Издвојио је “Лучо“ пар речи евентуалним предностима екипа, иако није љубитељ таквих “анализа“.

– Не волим да причам ко има предност, ко не. На терену ће се видети ко је бољи. Њихова једина предност је што играју код куће и што морају да имају добар резултат, а наша је што смо пуни самопоуздања и што пружамо добре игре. Како ће бити видећемо у суботу.

У оптимистичном тону је Звездин Аргентинац завршио причу о јубиларном 150. вечитом дербију уз наду да неће бити инцидената.

– Људи овде обожавају свој клуб. Већ од првог кола причају о Партизану и Лиги шампиона. Наравно, ја сам исто фан. Навијам за свој клуб и увек волим да победи. Разумем људе, изаћи ћемо на терен да дамо све од себе и остваримо добар резултат. Надам се лепој атмосфери, без проблема са навијачима, туче и свега тога – истакао је Ибањез.

Повезане вести

Leave a Comment