Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

ЖФК против Новог Бечеја у недељу

У шестом колу фудбалског шампионата Србије за жене, Црвена звезда ће у недељу, с почетком у 16 часова, дочекати екипу Новог Бечеја. Утакмица ће се одиграти на терену иза јужне трибине „Маракане” у Београду, а улаз је бесплатан, па позивамо навијаче нашег клуба да дођу у што већем броју и подрже црвено-беле фудбалерке, које на почетку сезоне заиста бриљирају.

Наиме, након пет одиграних кола, ЖФК Црвена звезда има скор: четири победе и један нерешен исход – 13 бодова, уз импресивну гол разлику 43:1. Наш тим се тренутно налази на другом месту, с истим бројем бодова као и водећи Спартак из Суботице, а с идентичним бројем бодова на трећој позицији је нишки Машинац, док с бодом мање следи Пожаревац, тако да се на врху већ на почетку првенства прилично „закувало”. Сутрашњи ривал црвено-белих девојака, екипа Новог Бечеја, налази се у горњој половини табеле, на шестом месту, са девет освојених бодова.

За ЖФК Црвена звезда против Новог Бечеја дебитоваће репрезентативке Србије Весна Смиљковић и Данка Подовац, које су донедавно браниле боје исландског клуба ИБВ. Њих две ће, по речима тренера и директора нашег женског фудбалског клуба Дарка Стојановића, бити велика појачања.

„Очекујем тешку утакмицу, превасходно што је чак шест наших играчица било одсутно због репрезентативних обавеза у „А” и младој селекцији Србије. Више смо забринути због њиховог умора, јер квалитет није споран и зато је најбитније да освојимо нова три бода. Овај пут није толико важно да убедљиво победимо, него је приоритет победа, па макар и минимална. Дакле, најбитније је да против Новог Бечеја наставимо победнички низ„, поручио је Дарко Стојановић.

Повезане вести

2 comments

Ajde da se kladimo сеп 24, 2011 at 21:41

17-0 za nase

Reply
Теша_Делија!!! сеп 24, 2011 at 23:03

Bar 14, kao protiv macve

Reply

Leave a Comment