Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Перуничић: Мора да се игра пуном снагом до краја

Могли су рукометаши Црвене звезде да наставе своју победоносну серију само да су били мало прибранији у финишу утакмице, али упорни рукометаши Партизана изборили су реми у вечитом дербију, чак су могли и да однесу цео плен, што апсолутно не би одговарало дешавањима на терену с обзиром да су црвено-бели били бољи током највећег дела сусрета.

Ненад Перуничић, тренер лидера на табели имао је своје виђење још једног врло занимљивог дербија, а осврнуо се и на неиспуњено обећање што се тиче преноса утакмице на РТС-у.

– Водили смо до краја… Срећа мора да се заслужи. Партизан је био јако храбар. Добили су озбиљно појачање у пивотмену Пешићу. Ја нисам очекивао другачију утакмицу. Јако варира од четири-пет разлике до нерешеног. То су сличне екипе, тако да мислим да је било добро за гледати. Жао ми је што је национална телевизија изабрала неку другу ствар. Мислим да је било фер да се ова утакмица преноси као што је било обећано, али ништа ме не изненађује у овој земљи, тако да ми је жао. Ионако нам је наш вољени спорт на ниским гранама и ово је просто допринело да смо јако мали, односно да нас тако гледају.

Стратег црвено-белих нема оправдања за испуштену предност и истиче да на слабију игру у наставку није утицало то што је екипа већ обезбедила учешће у плеј-офу.

– Није ништа утицало. То да ли смо ми у плеј-офу њихова је обавеза да се сваку утакмицу изнова доказују. Просто то ни дрес ни дерби не дозвољавају, тако да никакав алиби не бих… Боље да не помислим уопште да су тако реаговали. Мора да се игра пуном снагом до краја. Ово је екипа која мора да напредује кроз цело првенство, да се не задовољава пласманима. Нисам задовољан зато што главом нису били данас, али Партизан је јако ограничио играче, нажалост, јако лош дан Драгутиновића, који је један од најбољих играча, Златановића, који је имао неку повреду и већ је недељу дана без тренинга, али није никакво оправдање. Просто нисмо били добри у глави. Партизан је био одличан, са пуно енергије и мислим да је нерешено и било реално – закључио је тренер Црвене звезде и српска рукометна легенда Ненад Перуничић.

Повезане вести

Leave a Comment