Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Дангубић: Морамо да наставимо у свим такмичењима на овај начин

Велику улогу у тријумфу над Ефесом, који на крају може бити пресудан у борби за ТОП 8, имао је Немања Дангубић. Везао је пет поена, тројку и полагање у контри након украдене лопте Гудурића и тада је Звезда направила осетнију предност коју је до краја додатно увећала.

Популарни “Данга“ је меч завршио без промашаја (2/2 за два, 1/1 за три поена) и поред седам поена нанизао по два скока, асистенције и украдене лопте.

– Сигурно да је лепо вратити се у халу где сам почео своју професионалну каријеру и играо две године. Много ми је драго што смо победили и што су навијачи из Вршца могли да виде Црвену звезду. Задовољни смо победом. Велика победа и морамо да наставимо у свим такмичењима да играмо на овај начин, једноставно да ову победу оставимо иза нас и да идемо даље.

Да ли је тројка у пресудним моментима ушла због тога што познајеш халу?

– Па да… То је осећај. Ово је тимска победа пре свега. Детаљи су одлучили, наша одбрана, упорност и чињеница да ни у једном тренутку нисмо одустајали. Почетак треће четвртине био је сјајан. Вратили смо се са доста енергије. Могу да кажем да су се сви борили и много ми је драго што је свако дао допринос овој победи – нагласио је Дангубић.

Повезане вести

Leave a Comment