Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Божовић: Добра утакмица

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, после победе у 150. вечитом дербију рекао је да је публика могла да ужива у фудбалској представи.

Задовољан сам победом, мислим да је утакмица била занимљива, пуна доброг темпа, борбена. Мислим да је било прилика на обе стране, могао је резултат да буде и другачији, али ми смо на крају победили. Било је добрих момената у нашој игри, било је и лошијих, али све у свему пише се победа. Плавшић је играч који је одлично физички спремљен, ушао је у игру како би трчањем надоместили играчки минус, и задовољан сам како је одрадио своје задатке. Ово је био спектакл, дерби је празник фудбала, и драго ми је што је завршен нашом победом – рекао је Миодраг Божовић.

Повезане вести

4 comments

otpisani101 феб 28, 2016 at 02:13

Moramo pošteno reći da smo ovog proleća odigrali dve očajne utakmice…zvezda po kvalitetu odavno nije bila superiornija i bolja od partizana kao danas…pa mi nije jasno zašto božović nije igrao ofanzivno od prvog minuta…iskreno sam očekivao laganu pobedu a ne pobedu gde se komšije vade na sudjenje…odbrana zvezde je ubedljivo najsporija na svetu i mislim najgora u istoriji zvezde…luković spor,pavicevic spor a brazilac protiv mladosti izgubljen na terenu,uz petkovića koji neverovatne kikseve pravi na svakoj utakmici,mi moramo rezultatima da budemo više nego zadovoljni…morao je i plavšić da igra od prvog minuta jer bi imali mnogo više prekršaja u derbiju a i ovog proleća je trenutno u najboljoj formi od svih fudbalera…

Reply
dusan феб 27, 2016 at 23:41

svaka cast na ponasanju, grofe. postao si plivadon za ovu stoku. ali, ne delim misljenje o utakmici. mislim da zvezda nije odigrala dobro. izgleda mi kao da igraci nemaju snage. lukovic – pavicevic je ocajan tandem halfova, a kada se tome doda petkovic, to je dosta problematicno. grujic se ne snalazi dobro na novoj poziciji. ocekivao sam da ih vezni red katai, grujic, donald i la telek zgazi. umesto toga smo imali puno problema i po bokovima i u sredini. igrali smo dugim loptama, sto je besmisleno. na kraju je presudio individualni kvalitet. ovak crnac sto nam je dao gol mi izgleda kao odlican igrac i zao mi je sto je zavrsio kod ovih olosa, a ne kod nas. prodajom vukasina i kupovinom ovog brazilca mi smo samo oslabili odbranu. neverovatno je da nemamo alternativu na desnom beku. mislim da je ovo veceras bila prilika da im damo pet komada i tu priliku smo propustili. steta.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 28, 2016 at 01:02

slazem se da su glodari pogodili sa crnjom na stoperu a mi debelo pukli i igracki i finansijski..drugo gruja igra ocajno od kad nije zadnji vezni ova uloga nije za njega videlo se u ove dve utakmice..ispasce da je najbolji stoper onaj sto ne igra rendula i mamadu..iskreno mi sa stoperima i petkom nemam ni jedan posto sanse za evropu

Reply
vladimir феб 27, 2016 at 23:06

bio gospodin.ostao gospodin,bravo majstore za tebe i igrace…mala opaska fali nam desni bek i dobar centarhalf,pozdrav

Reply

Leave a Comment