Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноВечити дербиДербиНајновијеФудбал

Иван Томић је некад видео офсајд Милијаша…

Иван Томић на вечитом дербију.

Иван Томић, тренер Партизана, својевремено је, у својству спортског директора, био актер вечитог дербија, у којем је поништен чист гол Ненада Милијаша, а Звезди украдено финале Купа.

Занимљиво, те исте године кренуло је по злу све по Црвену звезду, која годинама није успевала да изађе из сенке вечитог ривала.

Он је тада дао следећу изјаву, за Вечерње новости“:

„Што се тиче поништеног гола Звезде, напоменуо бих да је у тренутку када је Миловановић шутирао ка голу, Кастиљо био у офсајду и због тога је помоћни судија подигао заставицу. Видим да је општи утисак у медијима да је Звезда оштећена, али ме чуди што није било тога после првог дербија у овој полусезони када је Гај пре гола играо руком, а Баста није искључен. Било је чудних дешавања у ложи Звездиног стадиона, али не желим о томе да причам.“

Занимљиво, тада је напоменуто да је гол Милијаша поништен јер је у офсајду био Кастиљо, док сада није чињеница да се Михајловић бацио на Петковића. Тада је истакнуто и да је Баста требало да буде искључен, а сада није да Луковић јесте. Није помињано ни девет минута надокнаде, и поред званична четири.

Рекли би неки, карма…

Подсетимо, Звезда је славила са 2:1 и дошла до историјских +32 на табели у односу на вечитог ривала, док је тада Партизан отишао у финале Купа, након што је повео са 2:0, а Звезда изједначила, па била спречена да победи, голом Милијаша. До краја, гости су постигли трећи гол и заказали финале са Земуном.

Звезда данас има 68 бодова, Партизан 36, а, примера ради, последњепласирани Спартак 19.

Повезане вести

3 comments

dejo мар 2, 2016 at 18:09

Idemo samo napred nasa Crvena Zvezdo ne obaziri se na ovog tipa koji bi dao sve da se nasa Crvena Zvezda ugasi ,zato samo napred upravo nase Crvene Zvezde sto jace jos mobilizujte ne samo igrace nego citavi marketing popravite sve ,da budu ovi poput Tomica i ostalih navijaca partizana jos vise ljubomorni na nasu Crvenu Zvezdu samo napred upravo nase Crvene Zvezde uz vas sam jer dosta je bilo vise Partizan ovo i Partizan ono

Reply
djole bari 91 мар 2, 2016 at 16:00

PRVO LAŽE DA JE LOPTA KOD PRVOG ZVEZDINOG GOLA POMERENA PET METARA NAPRED,ČAK JE VRAĆENA POLA METRA UNAZAD ŠTO SE VIDI PO LINIJI ŠIŠANJA TRAVE,PRETI,PSUJE I VREDJA SUDIJE NA TERENU A ZATIM RAZVALJUJE VRATA SVLAČIONICE,PONOVO PSUJE I VREDJA A ONDA GLUMI GOSPODINA NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE… JER OSTAĆE TEK KOMSIJA MALI !!!

Reply
sreckooooooo мар 2, 2016 at 13:50

Kako vetar duva ??????????????

Reply

Leave a Comment