Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Одбијена вишемилионска понуда за Виеиру из Кине

Уго Виеира је сјајним партијама и бројним головима ове сезоне у црвено-белом дресу значајно подигао себи цену и нашао се у жижи интересовања богатих клубова, а спортски директор нашег најтрофејнијег клуба Блажо Раосављевић за Новости открива да су поред три и четири милиона за Виеиру одбијена и скоро три милиона за Катаија, 1,5 за Ибањеза, Доналда…

– Добијали смо зимус понуде за готово све наше водеће играче. И не само за њих. Постојало је интересовање и за Ристића, Плавшића… Ми смо, међутим, имали јасан план кога желимо, а кога не желимо да продамо и верујем да смо повукли праве потезе. Виеиру нисмо пустили иако су Кинези наваљивали до дербија, стално дижући цену – истакао је Раосављевић за Новости, а затим додао:

– Цену диктира тржиште, а последично је везана за резултатске успехе, игре, добар стручни рад и квалитет играча. А, ми смо кренули редом, довели Миодрага Божовића, творца овог тима и игре, куповали само квалитетне фудбалере који су постали главни протагонисти успеха на самом терену. Стабилизовано је и финансијско стање, па могу поносно да кажем како је сада Црвена звезда генерално као клуб на далеко вишем нивоу и са много бољим рејтингом и имиџом у свету.

1bl

Јасна је рачуница због чега управа сада није желела да се одрекне најбољег стрелца Супер лиге Србије.

– Ако будемо прваци, покушаћемо да уђемо у Лигу шампиона или Лигу Европе. Е, тада ће Виеира вредети сигурно много више од тих три-четири милиона евра, баш као и Катаи, Ибањез, Доналд, Ле Талек, Срнић… Звезда не може у Европу без квалитетног тима и правог тренера.

За добар резултат у Европи, а сви прижељкују пласман у Лигу шампиона, неопходно је још одличних играча.

– Мораћемо на овај костур тима који смо направили да доведемо двојицу екстра квалитетних играча. Надам се да ћемо успети до краја шампионата 21. маја да завршимо цео посао и да већ почетком јуна, тренер Звезде може у комплетном саставу да започне припреме за Европу.

Џошуа Паркер није прихватио да оде у Каират из приватних разлога, тако да је остао у клубу.

– Имао је компликовану ситуацију и због ње одбио Каират. Иако сматрам да је њему било боље да је отишао и играо, одлучио је да се прикључи раду прве екипе и покуша да избори за своје место.

Блажо је уверен да ће и Бразилац Едсон показати због чега је доведен у Звездине редове.

– Едсон није само довољно физички припремљен, али он је доведен да се током пролећа навикне на екипу, начин игре у Европи и буде појачање до лета. Брзо ће показати зашто смо баш њега купили.

Повезане вести

1 comment

dejo мар 3, 2016 at 20:49

Pravi potez je to sto ste zadrzali Vijeiru sportski direktore nase Crvene Zvezde al nasoj Crvenoj Zvezdi su potrebna pojacanja na desnog beka jer Petkovic slabo obavlja posao treba na toj poziciji neko drugi mozda ga ima u Srbiji ili nekom timu iz Brazila ili Japana a valjalo bi da se otarasite od Parkera potrazite mu klub kad bude pocinjao prelazni rok bilo gdje pa makar morali davat tom klubu pare to napravite za iduci prelazni rok uz ovo ,mislim da bi trebali prodat i Orlandica jer on nije za nasu Crvenu Zvezdu nego dovest jos jednog napadaca u nasoj Crvenoj Zvezdi da cini tandem zajedno sa Vijeirom u spicu nase Crvene Zvezde jer jedino tako moze nasa Crvena Zvezda do ulaska u LS sportski direktore nase Crvene Zvezde a valjalo bi da recete sportski direktore nase Crvene Zvezde da Terzic dovede neke sponzore u nasu Crvenu Zvezdu ne bi bilo zgoreg

Reply

Leave a Comment