Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Још један потпис из школе на Маракани!

Звезда је потписала још један уговор

ЈОШ ЈЕДАН ПОТПИС НА МАРАКАНИ!

Црвена звезда наставља са потписивањем уговора са младим фудбалерима. Овог поподнева на верност клубу се обавезао Лука Аџић, талентовани везиста.

Потпис га везује за црвено-беле на три године, а он је тако пошао стопама оца, Ивана Аџића, који је био капитен Звезде, средином деведесетих, а у Лукиним годинама је стасавао уз златну генерацију Звездиних фудбалера.

Млади фудбалер је био и члан сениорског тима на припремама ове зиме, али је, нажалост, доживео тешку повреду колена, након које је започео дуг опоравак.

„Пресрећан сам што сам потписао уговор са својом Црвеном звездом! Ово ми је још већи подстрек да се што пре вратим на терен. Опоравак иде по плану, и једва чекам да поново заиграм.“

Лукин отац Иван Аџић наступао је за Звезду oд 1989. до 1995. године и за то време одиграо 114 мечева, уз 9 постигнутих голова. Освојио је четири титуле и три Купа. Био је тренер петлића, па помоћни тренер (2004-2007), а потом и спортски директор Звезде.

Луки желимо сличну играчку каријеру у црвено-белом и исти број трофеја!

Ово је био само још један потпис на нашем стадиону, након што су претходно професионалне уговоре потписали Лука Илић, Александар Станковић, Стефан Ковач, Стефан Михајловић и Дејан Јовељић, а и неки од њих су већ били чланови сениорске екипе.

Повезане вести

1 comment

dejo мар 3, 2016 at 21:01

Pravi potez uprave nase Crvene Zvezde samo nastavite tako i ne dozvolite da idu Zvezdina djeca brzo navest cu jedan nazalost negativan primjer sto ne bih volio da se dogadja u nasoj Crvenoj Zvezdi Jovic je u pitanju a mogao je mali da ostane i da se uzmu jos vece pare od njega ,zato pazite dobro upravo nase Crvene Zvezde na Zvezdinu djecu jer su oni Zvezdina buducnost i njih treba pazit i mazit puno ,pomagat im sto vise u njihovom razvijanju jer zbog njih nasa Crvena Zvezda postoji

Reply

Leave a Comment