Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Kristić i Perović pred Kulu

Kristić i Perović

Crvenu zvezdu u nedelju 31. oktobra od 13,00 časova očekuje duel u Kuli sa Hajdukom. Gostovanje koje je uvek bilo interesantno za Crvenu zvezdu a koje sada ima dodatnu fudbalsku težinu s obzirom da je na klupi Hajduka iskusni stručnjak Dragoljub Bekvalac.

– Očekuje nas još jedno vruće gostovanje u Kuli. Hajduk  je organizovana ekipa, na svom terenu veoma čvrsta sa trenerom koga ja izuzetno cenim, to je Bekvalac. Otkad ih je preuzeo, dosta dobro igraju i imaju bolje rezultate nego na početku prvenstva. Biće to teška utakmica za nas. Međutim, verujemo da borbenom igrom i maksimalnim angažovanjem, možemo da dođemo do pobede i nova tri boda. Koroman ima povredu zadnje lože još od derbija, a takođe i Đorđevića muči ista povreda. Ostali igrači su spremni – kaže Aleksandar Kristić.

Napadač našeg tima Slavko Perović takođe očekuje težak meč.

– Raspored je „gust“. Posle pobede u Kupu vrlo brzo igramo još jednu utakmicu. Mislim da se mi pitamo u Kuli i da ćemo se dobro pripremiti za nedelju i pokušati da ostvarimo još jednu pobedu.

Medije je zanimalo i mišljenje Aleksandra Kristića o protivniku u Kupu Srbije – Teleoptiku.

– Tema konferencije je Hajduk. Kao i prošli put, informacija je stigla pred utakmicu, tako da ne mogu da komentarišem. Sve misli su nam okrenute ka Kuli.

Perović je govorio i o svojoj minutaži u poslednje vreme.

– Mislim da su to situacije kroz koje je normalno da prolazi jedan mlad igrač. Ja ću se truditi da se u narednim utakmicama kada dobijem šansu, izborim za veću minutažu – kaže Perović.

Повезане вести