Moja Crvena Zvezda
ВажноИсторијаМоја Црвена звездаНајновије

Срећан ти рођендан!

Када је Црвена звезда у питању мислим да су испричане све приче о њеном стварању, успону, успесима… Сваке године баш на овај дан волимо да се присетимо свих њених најсветлијих тренутака, а све са жељом да сваки пут на што лепши и оригиналнији начин обележимо њен рођендан, наш рођендан.

Шта је за нас Црвена звезда? Није она само неки тамо нама драг фудбалски, кошаркашки или неки други тим. Она је…
Живот. (Борис)
Болест. (Стефан)
Стање духа. (Никола)
Банда. (Ненад)
Породица. (Милијана)
Емоција. (Дејан)
На целом свету САМО Црвена звезда (Александар Ђ.)
Нешто потпуно несхватљиво. (Никола М.)
Дечија, наивна и искрена љубав према нечему пред чиме сваки пут изнова дрхтим и увек ме једнако снажно загрли и прибије уз своје срце! А оно куца… (Света)
Породично наслеђе, ствар кућног васпитања, карактерна особина, питање части, поноса и образа, индикатор стања у држави. (Александар К.)
Љубав, емоција, идеал, породична традиција. (Столе)

Црвена звезда смо МИ. Сви ми који се гурамо на стадионима, у халама, који седимо пред телевизорима, нервирамо се, псујемо, плачемо, славимо… Ми који ћемо у суботу, по ко зна који пут поново стати раме уз раме једни поред других и заборавити све различитости на месту где постаје неважно да ли је неко стар или млад, коју музику слуша, шта чита и где излази… Где ћемо сви заједно запевати познате стихове „Све што смо желели, све што смо хтели…“ На месту где емоције надвладају разум, а срце прати ритам песме која не престаје.

Звездо, треба ли ти већи поклон од нас? Нама си ти довољна. Таква каква јеси. Једна, једина, посебна, несхватљива, другачија, свачија… Наша.
Срећан ти рођендан!

Повезане вести

3 comments

ducaredstar.08 јан 25, 2017 at 00:47

volim te najvise na svijetu. srecan ti rodjendan.

Reply
djole bari 91 мар 4, 2016 at 17:07

SA 612 NACIONALNIH TROFEJA SD CRVENA ZVEZDA JE NAJTROFENIJE U EVROPI I SVETU.SAMO NAPRED,NAŠA ZVEZDO,SIJAJ JOŠ JAČE,DO NOVIH 612 TITULA.TVOJU VELICINU MOGU DA SHVATE SAMO ONI KOJI SU ZBOG TEBE ZIVELI,KOJI SU SE ZBOG TEBE SVEGA ODRICALI,KOJI SU TE SVUDA PRATILI I VERNO BODRILI,KOJI SU SE ZBOG TEBE TUKLI,KOJI NE MOGU DA SPAVAJU DOK NE PROVERE SVE TVOJE REZULTATE U SVIM SPORTOVIMA ITD. NE VREDI TO drugima OBJAŠNJAVATI,TAKO BI IM DALI NA ZNACAJU,MISLILI BI DA NEŠTO I ONI VREDE.PONOSNI SMO NA TVOJU SLAVNU PROŠLOST,UVERENI U JOŠ SLAVNIJU BUDUĆNOST. SREĆAN TI RODJENDAN,ZIVECES VECNO.

Reply
SVE PJANO21 мар 4, 2016 at 13:33

Samo za tebe, uvek uz tebe…
Srećan rođendan Zvezdo!

Reply

Leave a Comment