Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Буцуљевић: Драго ми је што смо показали да смо пре свега људи

Капитен Црвене звезде, Максим Буцуљевић наставља да води свој клуб ка новим успесима и поред исцрпљености због згуснутог низа утакмица у последњих седам дана.

– Осетило се то од почетка меча. Ми смо гурали и трудили се колико смо могли. Ушли смо у утакмицу без неких тренинга са повредама колена, Јаковљевић има прехладу, Околић није тренирао, скоро није ни играо. Сви су мало ровити, али добро, то је нормална ствар. Драго ми је што смо показали пре свега да смо људи на овој утакмици, да нисмо умислили да смо неки играчи после онаквог Купа и дошли овде изгубили или изгледали лоше.

Црвено-бели су ове сезоне навикли навијаче да противнике остављају на нули. Ипак, Партизан је успео да дође до једног сета, што је у последњих 19 утакмица у домаћим такмичењима успело још само Војводини.

– Нисмо лоше изгледали у смислу наше енергије. Трудили смо се, падали. Лопте нису биле баш идеалне, али то је нормално. Драго ми је што смо славили у једном оваквом дербију и настављамо даље.

У само неколико дана техничар црвено-белих је подигао трофеј у Купу, где је проглашен за најбољег актера финалног турнира, а пре вечитог дербија добио је и признање за играча месеца фебруара у шампионату, тако да су ово његови велики моменти одбојкашке славе, али је Максим остао скроман и поред силних награда.

– Пуно значи. То је заслуга целог тима. Они су заслужни што сам ја овог месеца овако награђиван. Захвалио бих се свима, драго ми је и настављамо – истакао је Буцуљевић.

Повезане вести

Leave a Comment