Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић пред Јагодину најавио пружање шансе омладинцима

Црвена звезда наставља такмичење у Суперлиги утакмицом са Јагодином. Пред овај меч на конференцији за медије говорио је шеф струке Миодраг Божовић.

„Пред нама је још једна утакмица у којој зависимо само од себе. Све осим наше победе било би изненађење и лоше и непријатно по нас, али играчи морају да схвате да је потребан озбиљан приступ утакмици, јер све екипе које долазе овде долазе да се бране и не побеђујемо их лако“, истакао је Божовић и наставио:

„Јагодина је променила тренера, довели су Стевана Мојсиловаића, направили су добре резултате у последњих неколико утакмица. Играју на контранападе, нападаће нас из одбране и мораћемо добро да се потрудимо да их победимо“.

Звезда је на путу да обори и рекорд Бенфике од 29 победа.

„Кад смо већ дошли у ситуацију да постављамо неке рекорде, зашто то и не бисмо урадили. Играчи су свесни тога и то је сигурно добар мотив када имате овако велику предност.“

Уместо Луковића у суботу ће наступити Едсон, а Гроф каже да ће на следећим мечевима шансу добити и омладинци.

„Почећу да дајем шансу младим играчима, прикључићемо неке нове омладинце првом тиму. Неке нове Грујиће… Ристић је пример играча који заслужује да игра, али не игра“.

Повезане вести

5 comments

dejo мар 5, 2016 at 13:28

Samo naprijed treneru nase Crvene Zvezde moju punu podrsku imate u svemu ,samo nastavite tako Grofe ,idemo samo napred nasa Crvena Zvezdo sa sjajnim trenerom Grofom

Reply
Rade Delija мар 4, 2016 at 13:35

Šta reći GROF JE GROF samo napred gospodine Božović

Reply
pera мар 4, 2016 at 13:12

Tako je Grofe da mi sada stvaramo igrače za naredne sezone. Moj apel je samo da se organizuje letnji Crvena Zvezda kamp po ugledu na košarkaše u nekom turistički atraktivnom mestu može to biti i Vrnjačka Banja recimo, koja ima uslove za to da isfinansira i da mi okupimo klince koji će dobiti priliku da se tu dokažu i kupe ulaznicu u Zvezdu. Ima puno talentovane dece koja ne ugledaju priliku da se Zvezdi nametnu ili jednostavno skauting zakaže. Po ugledu na košarkaše akademija Crvvena Zvezda. Čak bi to mogla biti tradicionalna manifestacija u budućnosti. Pozdrav.

Reply
bane sombor мар 4, 2016 at 12:58

svaka cast!!! vrhunski trener. on je i prelomio derbi kad je umesto iskljucenog lukovica uveo tri ofazivna vezna i napadom sacuvao pobedu !!!

Reply
dexy122 мар 4, 2016 at 14:59

I po tome, ali po meni kljucna njegova odluka je bila jednostavna kada se gleda sada posle utakmice. Samo je zamenio mesta Kataiju i Srnicu. Od toga je izasla asistencija Srne a i u odbrani je pomagao Petkovicu mnogo.

Reply

Leave a Comment