Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: Уморан сам као да сам ја играо

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, честитао је својим изабраницима на новој победи, али искористио прилику да похвали ривала, екипу Јагодине, за све што су приказали на највећем српском стадиону.

– Екипа Јагодине је тим који нас је највише у овој сезони намучио на Маракани. Имали су у првом полувремену две одличне шансе из којих је требало да постигну гол. Срећом по нас, спасао нас је Кахриман. Пријатно сам изненађен њиховом игром. Што се моје екипе тиче, потврдило се да су мечеви после дербија најтежи. Честитам играчима, јер су ову победу извукли из „пета“. Играчи су уложили максималан напор, ево ја сам уморан као да сам играо – рекао је Гроф и додао:

– Сваки сусрет је прича за себе. Кад противник направи добру стратегију како је то данас урадила Јагодина, свако сваког може да победи. Ми смо у ситуацији да увек нападамо, да играмо високо, што противницима оставља много простора. Не мислим да је одбрана лошији део тима, јер се у фудбалу сви бране и сви нападају. Наши централни бекови често остају сами јер имамо офанзивно оријентисане бочне играче.

Тренер најтрофејнијег српског клуба није пропустио прилику да похвали резервисте Плавшића и Ристића.

– Сматрам да Плавшић и Ристић нису резерве већ играчи првог тима Црвене звезде. Често су бољи од оних који су на терену. Задовољан сам и партијом Ле Талека који је поново принудно играо штопера. Доказао је да је универзалац и с обзиром да је почео да игра фудбал као нападач можда му пружим прилику и да заигра шпица – у свом стилу констатовао је Миодраг Божовић.

Повезане вести

Leave a Comment