Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Кад је тешко – Ибањез!

Луис Ибањез наставља да одушевљава све присутне на стадиону.

Када је потписао за Црвену звезду, знало се да се ради о врхунском извођачу прекида. Па, ипак, мало њих је очекивало овакву голгетерску форму Луиса Ибањеза, који је ове сезоне постигао чак седам голова.

– Срећан сам због победе. Можда смо превише опуштено ушли у утакмицу, исто као и у претходну. Побеђујемо иако не играмо најбоље, али сигуран сам да ћемо играти све боље како време буде пролазило, док се упознамо и уиграмо са новим играчима. На крају је најважније да смо забележили нова три бода – тврди Ибањез.

О свом голу није желео да троши много речи, јер му је важнија победа екипе.

– Ни на тренингу не волим да губим, увек волим победе. То је и разлог зашто дајем све од себе, чак и када ми не иде. Данас можда нисам одиграо најбољу утакмицу, али сам се искупио голом и асистенцијом. Јесам најопаснији из прекида, и волим када ми другови обезбеде макар тај један покушај на утакмици, али увек им кажем да ми је најбитније да победимо, а не да ја постигнем гол – рекао је Ибањез.

Пре одласка на репрезентативну паузу, Црвену звезда чека још једно тешко гостовање у Новом Пазару.

– За нас ће бити јако важна утакмица у Новом Пазару. Биће тешко, тамо је увек тешко, али уколико победимо, изједначићемо клупски рекорд по броју узастопних победа, иако се тај рекорд односи на победе у две везане сезоне – рекао је Ибањез.

Повезане вести

Leave a Comment