Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Павићевић: Могу да се ослоним на ногу, до уторка ће све бити познато

Када се у 61. минуту утакмице против Јагодине стандардни штопер црвено-белих Саво Павићевић сударио са голманом Дамиром Кахриманом, приликом акције у којој су гости стигли до изједначења, и због повреде одмах затражио измену, сви су посумњали на најгоре.

Ипак, ситуација није толико страшна и поред тога што је стамени дефанзивац након тога користио штаке за лакше кретање.

– Био сам у дуелу са Милетом Савковићем. Нисам видео да је Дамир истрчао. Нисам успео да померим стајну ногу и чини ми се да сам добро натегао лигаменте скочног зглоба. Узео сам штаке после утакмице како бих могао боље да се крећем. Међутим, сад је боље. Могу да се ослоним на ногу што је добар знак. Није дошло до повреде костију. Држим лед и надам се најбољем – преноси Моцарт спорт изјаву Звездиног капитена са меча против Јагодинаца у одсуству првог носиоца траке Александра Луковића.

Ускоро ће бити познато да ли ће и колико Саво паузирати.

– Да се мало нашалим, лепо се крећем по кући. До уторка ће све бити тачно познато, али храбри ме што има помака. Видећемо шта ће рећи доктор када у уторак дођем на тренинг. Вероватно ме чека пауза од неколико дана.

Није то била нека блистава партија Грофових изабраника, али је забележена 22. узастопна лигашка победа и екипа је на корак од изједначења апсолутног клупског рекорда из 2000. године.

– Тако је било и јесенас, права борба у првих неколико кола. Тешко је играти на овај начин. Сви тренери виде да наша нападачка формација оставља много простора иза наших леђа. Остављају нам по двојицу или тројицу играча. Међутим, важно је да смо уписали још једну победу. Будите убеђени да ћемо напредовати како време одмиче – истакао је Павићевић.

Уместо њега је у последњих пола сата против Јагодинаца заиграо љубимац навијача Срђан Плавшић, али је добио жути картон и мораће да паузира на гостовању против Новог Пазара.

Повезане вести

2 comments

NESO мар 8, 2016 at 07:48

SA35 GODINA ON RAZMISJA KRAJ KARIJERE NAMA TREBA 2 MLADA IGRACE KOJI SRCE IDUSU DA OSTAVE NA TEREN U SVIK 110 MINUTA A IJEDAN DESNI BEK KO CE DA SPARTA PO DESNO STRANU I DA POKRIVA CELA DESNA STRANA KAO BEK DESNI

Reply
Ivan мар 7, 2016 at 13:22

Savo LJUDINO brzo se oporavi!

Reply

Leave a Comment