Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Подржите Звезду против Крке, важно је!

Кошаркаши Црвене звезде Телеком играју вечерас последњи меч регуларног дела АБА лиге јтд, утакмицу 26.кола против екипе КРКА из Новог Места.

После бројних успона и падова, тешких повреда, промена у играчком кадру, наш тим има прилику да победом стигне до другог места на табели, и стекне предност домаћег терена у утакмицама полуфинала плеј офа са Цедевитом из Загреба.

Меч са словеначким тимом који долази у Београд по победу која му гарантује опстанак у лиги, наш клуб схвата најозбиљније, али до бодова које су многи уписивали „на папиру” је најтеже доћи. Зато нам је потребна подршка навијача и пуна хала „Александар Николић”.

Позивамо навијаче да пруже максималну подршку првом тиму у утакмици са „Крком” која је резултатски врло важна, али представља и увод у серију узузетно тешких и важних мечева у наредних 20 дана, које наш тим игра у Евролиги и полуфиналу АБА лиге.

Цене улазница за меч Црвена звезда Телеком – КРКА су: Трибине 400 динара, Партер – 600 динара, Плава ложа 800, Бела ложа – 800, Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

Карте за меч са Крком продају се од недеље у пословницама „Евентима” а у понедељак и на благајни дворане „Александар Николић” до почетка меча који је заказан за 18 сати.

Повезане вести

Leave a Comment