Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Камп „Јахорина 2016“

ФК Црвена звезда и Unis Tours Бањалука организују осми Интернационални фудбалски камп „Јахорина 2016“.

Камп ће се одржати од 10. до 17. јула 2016. године у комплексу хотела „Бистрица“, а право учешћа имају сви дечаци рођени између 1999. и 2008. године.

Основна концепција кампа је врло једноставна: тренери и скаути Црвене звезде воде седмодневну школу фудбала, тестирају све учеснике најсавременијим методама за одређивање моторичких способности фудбалера, и кроз два тренинга дневно преносе фудбалско знање. На крају кампа прогласиће се 10 најбољих полазника за које ћемо обезбедити пробне утакмице на теренима ФК Црвена звезда у Београду. Основни циљеви кампа су откривање и афирмација истинских фудбалских талената, промоција спорта и пренос правих спортских и људских вредности на младе фудбалере.

На досадашњих седам кампова учествовали су дечаци из свих земаља бивше Југославије као и дечаци из бројних држава са чак четири континета: Француске, Аустрије, Немачке, Швајцарске, Канаде, Норвешке, Аустралије, САД, Белгије, Уједињених Арапских Емирата… Много њих сада већ наступа у дресовима фудбалских клубова као што су Црвена звезда, Рад, ОФК Београд, Војводина, Динамо, Штутгарт, Келн, Базел, Милано….

Програми рада самог кампа засновани су на најсавременијим методама учења и стицања фудбалског знања и вештина, те су прилагођени специфичностима узрасних категорија, као и захтевима и стандардима ФК Црвена звезда.

Цена за полазнике кампа износи 300 Евра и обухвата:

• 7 пуних пансиона на Јахорини
• Тестирање физичких и моторичких способности најсавременијим методама
• Лекарски преглед
• Стручни рад тренера и скаута ФК Црвена звезда
• Све таксе и осигурање
• Спортску опрему
• Диплому и извештај комисије ФК Црвена звезда
• Лекарски надзор 24 сата дневно
• За 10 најбољих проба у ФК Црвена звезда

Повезане вести

1 comment

pera мар 8, 2016 at 19:20

Ovako nešto na teritoriji Srbije treba organizovati na dve nedelje i ja sam predložio Karataš kao tradicionalnu bazu ranijih generacija srpskog talenta. Treba to organizovati po grupama od kadeta, juniora do mladjih seniora. Filter bato i onda će oni koji najviše vrede imati šansu da kroz stalni rad postanu budućnost kluba. Za ovakvo nešto mora postojati sponzor koji bi prepolovio davanja jer oni najtalentovaniji nemaju uslova da plaćaju najčešće kotizacije.

Reply

Leave a Comment