Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвена звезда гостовала на Економском факултету

У среду, 09. марта, прво од многих гостовања којa ће ФК Црвена звезда имати по факултетима широм Београда, одржано је на Економском факултету.

У великом амфитеатру Економског факултета који је био скоро потпуно испуњен, делегација Црвене звезде дочекана је громогласним аплаузом. Испред клуба, студенте Економског факултета поздравили су председник, Светозар Мијаиловић, шеф стручног штаба, Миодраг Божовић, фудбалери, Александар Луковић и Михаило Ристић, као и портпарол клуба, Миљан Милошевић.

Декан Економског факултета, др Бранислав Боричић, захвалио се Црвеној звезди на гостовању и председнику Мијаиловићу уручио дрес у бојама факултета са бројем 10. Председник Црвене звезде је Економском факултету поклонио урамљену слику највреднијих пехара нашег клуба.

– Ово је за вас велика част. Нисам ни сањао да ћу правити дочек Звездашима, али најбољи иду са најбољима. У име факултета, поклањам Црвеној звезди дрес са бројем 10, јер управо том оценом оцењујемо учинак Црвене звезде ове сезоне – рекао је Боричић.

Скоро сат и по, колико је трајало ово дружење, студенти су постављали разнолика питања, па су наши представници говорили о стадиону, финансијама, трансферима, играчком кадру, утакмицама… Сви студенти који су то желели, имали су и прилику да постану чланови клуба, а посебан акценат посвећен је управо теми чланства и значају који чланови ФК Црвена звезда имају у функционисању клуба.

1ef,

Повезане вести

Leave a Comment