Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоња навијачима: Ово смо већ заборавили, Пионир мора проговорити у уторак!

Дејан Радоњић

Дејан Радоњић је дао занимљиву изјаву након утакмице против Грка и велике победе. Радоња је јасно поручио навијачима шта екипа од њих очекује.

„Честитам играчима на новој победи у Евролиги. Имали смо доста проблема у нападу на почетку, из превелике жеље смо грешили, било је бојазни да ће Панатинаикос да преломи меч. Играли смо против једног од најбољих тимова у Европи, који може да иде до самог краја.“

Ипак, најбитније тек долази…

„У уторак играмо против Цедевите. Пионир мора да проговори! Ако хоћемо Панатинаикос следеће године, а хоћемо, у уторак сви као један! Све је ово лепо вечерас, али о Панатинаикосу не размишљамо, као ни о пласману у четвртфинале!“

Повезане вести

2 comments

dexy122 мар 12, 2016 at 17:08

Cekam neki nebitan poraz da se ponovo malo kritikuje Radonjic. A usput cu da kritikujem vodje Delija. Da li je moguce da jos uvek necete da dolazite na utakmice ABA Lige? Sramota je da imamo vise navijaca u Sloveniji, Hrvatskoj, Republici Srpskoj nego u Pioniru. Posebno sada kada nas jedino ABA vodi u Evroligu u kojoj pravimo ovakva cuda sa navijanjem i igrama. Prosetali bi se ovim plejofom da imamo domacu publiku kakvu imamo u Evropi. Arena bi se punila vise puta tako da bi i finansijski zaradili. Glupost je bojkotovanje jedne od boljih liga u Evropi.

Reply
selektorDM мар 12, 2016 at 00:50

Posle ne znam ni ja koliko vremena moram da pohvalim Radonjica. Po prvi put je pravovremeno vrsio izmene, tipa ne ide Cirbesa uvodi Stimca, ne pusta da Kvinsi Miler brzo nakupi penale i sl. Bilo teško, ali pobeda je pobeda. Velike cestitke momcima u crveno belom. Idemo dalje, utakmicu po utakmicu do F8. Neko će reći da je prerano za misli o F4, ali mislim da ni to nije nemoguće ako se malo stvari i protivnik poklope. Nekako se za sada sve lepo otvara i namešta – pa i sama ova grupa u F16. Zato samo hrabro.

Ja nažalost nisam bio u Areni – van zemlje sam – ali grmelo je večeras i u Engleskoj za našu Zvezdu.

Reply

Leave a Comment